загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні набули чинності нові тарифи на воду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

17 грудня в Україні набули чинності нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення.

Про це свідчить постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) № 1343 від 2 листопада 2017 року опублікована в газеті “Урядовий кур’єр” від 16 грудня 2017 року.

Зокрема, 17 грудня набула чинності постанова НКРЕКП № 1343 від 2 листопада 2017 року “Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 16 червня 2016 року № 1141”, яка встановлює нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення.

Так, регулятор оновив структуру тарифів для 40 водоканалів у різних регіонах України, в тому числі для “Київводоканалу”.

Нагадаємо, 29 листопада, набрали чинності нові тарифи на тепло, холодну воду та гарячу воду.

 

Джерело:
До списку новин