загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Соцзахист військових: Рада усунула неузгодженості у бюджеті

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Верховна Рада усунула неузгодженості щодо соціального захисту військовослужбовців у тексті ухваленого закону «Про Державний бюджет на 2018 рік». Народні депутати на вимогу оборонного відомства підправили держбюджет на наступний рік в частині повноцінного пенсійного забезпечення військовослужбовців.

За відповідне рішення проголосували 280 депутатів при мінімально необхідних 226.

Згідно із супроводжувальними документами до відповідного закону № 7000, депутати виключили із тексту закону положення щодо зупинки на 2018 рік дії: частин першої і другої статті 9 Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб»; абзаців першого і другого пункту 2 статті 15 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей»; абзацу першого частини другої статті 22 Закону України «Про Національне антикорупційне бюро України».

Окрім того, парламент виключив із прикінцевих положень закону норму, що передбачала надання Кабінету міністрів повноваження встановлювати розміри та порядок виплати одноразової грошової допомоги при звільненні зі служби військовослужбовців (крім військовослужбовців строкової військової служби), осіб рядового і начальницького складу та поліцейських.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій має намір підписати ухвалений парламентом Держбюджет та зміни до Податкового кодексу щодо збалансування бюджетних надходжень у 2018 році сьогодні і направити їх на підпис Президенту.

"Це відкриває шлях для підписання бюджету і Податкового кодексу. Я сьогодні невідкладно підпишу і передам на підпис Президенту", - повідомив Парубій.

Джерело:
До списку новин