загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Секрет семи поколінь роду: навіщо потрібно знати своїх предків?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чи знаєте ви, ким були ваші предки? Як їх звали, яка доля їх спіткала? Якщо прямо зараз попросити вас заповнити генеалогічне дерево, скільки поколінь ви згадаєте?

Практика показує, що 90% людей насилу згадують імена своїх прабабусь і прадідусів, і, на жаль, мало що можуть сказати про їхнє життя. А адже в ідеалі людина повинна знати своїх предків до сьомого коліна!

Не дарма слово «сім’я» складається з двох складових: «Сім» і «Я». Традиція знати і шанувати своїх предків була добре відома попереднім поколінням і зовсім забута в наш час.

Ми втратили розуміння, навіщо це потрібно і для чого, а тому зовсім перестали цікавитися своїм корінням. Але ж від цього залежить наше життя! Не дарма пам’ять роду заносять саме в родове дерево. Стовбур дерева символізує нас самих, листя – це наші діти, а коріння – предки.

А тепер уявіть, що ви виростили велике і здорове потомство і ваше дерево виглядає сильним і могутнім. Але про предків ви майже нічого не знаєте і ніколи не цікавилися. Які корені будуть у такого дерева? Слабкі, маленькі, мляві. У разі налетів ураган вони не зможуть утримати дерево в землі, захистити його від негоди. Точно так відбувається і в житті.

Якщо людина не цікавиться минулим і навіть не розуміє, навіщо йому потрібно знати своїх предків, то він позбавляється допомоги і підтримки роду, сили, яка іноді рятує цілі життя! Але просто знати – цього мало. Якщо у людини в житті склалися погані відносини з батьками, бабусями і дідусями, саме на цьому місці блокується надходження родової енергії.

Образи, злість, ненависть не тільки перешкоджають підживлення сили роду, а й трансформує цю силу в негативну і руйнує. Напевно ви чули про родові прокльони? Тому так важливо налагодити відносини з рідними людьми, якщо вони ще живі або пробачити їх, якщо вони помepли. Але це не єдина причина, чому потрібно знати своїх предків і підтримувати з ними добрі стосунки (навіть якщо вони помepли, думаючи про них добре, ми налагоджуємо родовий канал, по якому вони підживлюють нас енергією).

Сім поколінь людини символізують його сім енергетичних центрів – чакр. Кожне покоління формує в нашому житті певні аспекти:

Перше покоління (я).

Друге покоління (батьки – 2 чол.) – Формують тіло, здоров’я, передають сімейні сценарії.

Третє покоління (бабусі і дідусі – 4 чол.) – Відповідають за інтелект, здібності, таланти.

Четверте покоління (прабабусі і прадідусі – 8 чол.) – Хранителі гармонії, радості в житті і матеріального благополуччя.

П’яте покоління (батьки прадідів – 16 чол.) – Відповідають за безпеку в життя.

Шосте покоління (діди прадідів – 32 чол.) – Забезпечують зв’язок з традиціями. 32 людини шостого покоління символізують 32 зуба, де кожен зуб пов’язаний з кожним предком. Якщо у вас є проблемні зуби, варто налагодити відносини з предками, відмолити їх.

Сьоме покоління (прадіди прадідів – 64 чол.) – Відповідають за країну, місто, будинок, в якому ми живемо.
Якщо 64 людини розібрати по цифрам, то ось що виходить: 6 + 4 = 10 -˃ 1 + 0 = 1 – Знову перше покоління.

Таким чином, замикається коло роду семи поколінь.

Для того, щоб налагодити відносини зі своїм родом, перш за все, потрібно дізнатися ім’я кожної людини, його життя і долю. А потім потрібно прочитати молитви за кожного предка, відмолити його перед вищими силами. У наших руках отримати підтримку свого роду, благословення на виконання найзаповітніших бажань.

Джерело:
До списку новин