загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кому українці довіряють найменше: опитування

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Громадяни України найбільше довіряють соціальному оточенню й волонтерам, а найменше – владі, повідомляє maximum.fm. Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології. "Найбільше українці довіряють звичайним людям у своєму населеному пункті, тобто соціальному оточенню (72,6%)", – розповів генеральний директор КМІС Володимир Паніотто.

За його словами, українці довіряють волонтерам, які допомагають переселенцям (65%), Збройним силам України (68%), волонтерам, які допомагають армії (67,4%), церкві (52,6%), громадським організаціям (43%), малому і середньому бізнесу (45,6%), переселенцям (34,8%).

А потім, за його словами, відбувається великий стрибок – усім політикам і головним владним інститутам українці не довіряють. І тут рівень недовіри набагато вище, ніж довіри - і до опозиції, і до СБУ, і до українських банків.

"Ще більший баланс довіри-недовіри (-47,5) у президента України. Це, звичайно, не -80, як у Януковича, але теж неприємний показник", – зазначив Паніотто. "На останньому місці  довіра до Верховної Ради, якій довіряють лише 7% і не довіряють майже 80%", – підсумував гендиректор КМІС.

Джерело:
До списку новин