загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Імператор Японії святкує свій 84 день народження

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Під час святкування в імператорському палаці зібралася рекордна кількість людей. Імператор Японії Акіхіто в суботу, 23 грудня, святкує свій 84 день народження. Його промова на національному святі в імператорському палаці зібрала рекордну кількість людей. Усі вони прийшли віддати шану монархові, який анонсував зречення престолу, передає glavcom.ua, посилаючись на агенцію новин Reuters.

Управління Імператорського двору Японії повідомило, що зранку до палацу прийшли майже 46 тисяч людей, що стало рекордом за 29-річне правління Акіхіто.

«Цього дня, як підступають холоди, думками я з тими, хто постраждав від тайфунів та сильних дощів, а також жертв Великого тохокуського землетрусу», - нагадав імператор про катаклізм 2011 року, через який загинули тисячі людей, десятки тисяч стали вимушеними переселенцями.

Акіхіто, посада якого в Японії має церемоніальний характер, має зректися престолу 30 квітня 2019 року. Монарх уже пережив операцію на серці та лікування раку простати, він побоюється, що йому забракне сил. Через це законодавці зробили для нього одноразовий виняток - імператор Японії не має права на зречення. На трон сяде його старший син, 57-річний принц Нарухіто. Чинний імператор раніше заявляв, що присвятить решту свого правління виконанню обов'язків та готуватиметься «передати естафету новій ері».

Джерело:
До списку новин