загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Кабміні анонсували наступний етап пенсійної реформи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Наступним етапом пенсійної реформи має стати запровадження накопичувальної пенсійної системи. Крім того, український уряд планує запустити недержавне пенсійне страхування.

Таку заяву зробив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, передає Урядовий портал.

За його словами, наступним етапом пенсійної реформи має стати запровадження з 1 січня 2019 року накопичувальної пенсійної системи.

"Так, перехідний період, який має пройти в 2018 році, завершитися 1 січня 2019 року стартом накопичувальної пенсійної системи та запуском недержавного пенсійного страхування, – це величезний виклик для нас і величезна відповідальність. І це завдання номер один і для Міністерства соціальної політики, і для уряду загалом", – підкреслив посадовець.

Водночас він підкреслив, що осучаснення пенсій з 1 жовтня 2017 року стало можливим, насамперед, завдяки зростанню доходів бюджету Пенсійного фонду внаслідок підвищення розміру мінімальної заробітної плати.

"Щоб навести справедливість у пенсійній системі і хоча б частково провести осучаснення пенсій, нам потрібно було в цьому році близько 20 мільярдів гривень. Ми не могли б здійснити це осучаснення, якби протягом року завдяки підвищенню розміру мінімальної зарплати з 1 січня 2017 року додатково не акумулювали б ці кошти", – резюмував Розенко.

 

Джерело:
До списку новин