загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"В холодильники ніхто не заглядатиме" - Рева заспокоює українців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Соціальні інспектори перевірятимуть нарахування субсидій українцям, а не лізтимуть до них у холодильники, запевняє міністр соціальної політики Андрій Рева. 

Уряд розробив модель соціальної інспекції для контролю нарахування субсидій українцям.

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева на прес-конференції.

"Ми внесли законопроект, який охрестили не зовсім правильно. Чого тільки я не начитався у пресі. Що тепер ми створили структуру, яка буде ходити по домівках, дивитися в холодильники, шукати ще щось, кошмарити наших нещасних людей. І от уявіть собі, до чого вони там додумалися", - обурився він.

"Хочу офіційно спростувати подібні закиди. Соціальний інспектор не має на меті ходити по людях, він контролюватиме чиновників. От є постанова про порядок і призначення субсидій. Нею керуються більше 700 управлінь соціального захисту. Вони однаково застосовують норми цієї постанови? Чи хтось так, хтось сяк? Застосовують по різному", - продовжив він.

Рева розповів, що отримує "величезну кількість листів" від українців.

"Повинна бути структура, яка подивиться на скарги, які надходять, рішення комісії", - сказав міністр.

 

Джерело:
До списку новин