загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У США 85-річна бабуся стрибнула з парашутом в честь дня народження онука

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

85-річна Генрієтта Сібенбер здійснила стрибок з парашутом в честь дня народження її онука Шмуеля Ейзенмана, повідомляє NBC 6 South Florida.

Відмітимо, що Генрієтта дійсно смілива бабуся, яка на своєму віку встигла пережила Голокост, смерть свого батька в стінах концтабору Освенціма.

«Вона одна з найбільш позитивних людей, яких я коли-небудь зустрічав. Можливо, багато в чому це пов’язано з тим, що вона пережила Голокост. Її батько був вбитий в Освенцімі, і бабуся виховувалася в католицькій родині у Франції», — поділився Шмуель.

За словами самого Шмуеля, всі вищеописані події позначилися на характері жінці і її підходу до життя, яка тепер насолоджується кожним прожитим днем і вдячна за нього. Онук вважає свою бабуню найхоробрішою людиною з усіх знайомих йому людей, захоплюється її силою волі і прагненням прожити яскраве життя, незважаючи на солідний вік. 

Нещодавно в онука Генрієтти був день народження – йому виповнилося 18 років. І в честь такої дати бабуся вирішила зробити незвичний подарунок своєму онуку – здійснити разом з ним стрибок з парашутом.

«Напередодні дня народження я запитав у бабусі: "Ти підеш зі мною?", А вона відповіла: "Чому б і ні"», - розповів журналістам Шмуель. Більш того, Генріетта не має наміру зупинятися на досягнутому, тому вона пообіцяла зробити черговий стрибок, якщо проживе ще два роки.

 

Джерело:
До списку новин