загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева розповів про нову систему оплати засобів реабілітації інвалідів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Із 1 січня 2018 року Міністерство соціальної політики переходить на нову систему забезпечення засобами реабілітації людей з інвалідністю.

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева під час прес-конференції.

"З 1 січня ми переходимо на нову систему забезпечення засобами реабілітації людей з інвалідністю. Ми не будемо більше фінансувати в тому числі й державні підприємства наперед, ми будемо оплачувати виготовлення засобів реабілітації по факту", - пояснив Рева.

За його словами, запровадження цієї системи дасть змогу людині з інвалідністю отримати засіб реабілітації мінімум за 45 днів від моменту подання заявки.

"Якщо виробник, підписавши договір, постачатиме  неякісну продукцію або зірве терміни, санкції дуже прості: ми його викреслюємо із списку тих, хто має право на поставки і більше з ним не працюємо. Умова - якість виконання і терміни", -  сказав Рева.

Окрім того, він зауважив, що у 2017 році вперше за 26 років незалежності повністю профінансовано потребу в реабілітаційних засобах для інвалідів.

 

Джерело:
До списку новин