загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Імбир, часник і мед – ліки від восьми поширених захворювань

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Цей натуральний засіб може як вилікувати багато різних захворювань, так і запобігти їх появі. Не забувайте, що перед використанням суміш треба настоювати протягом щонайменше п'яти днів. Натуральні засоби та домашні ліки зараз стають одним із найпопулярніших способів лікувати різні поширені захворювання та проблеми зі здоров’ям. Досить часто вони володіють тими ж корисними властивостями, що і аптечні ліки, але не спричиняють таких побічних ефектів, як їхні хімічні або фармацевтичні аналоги.

Лікувальні властивості різноманітних натуральних продуктів століттями використовували для профілактики та лікування різних хвороб, а також щоб у цілому покращити стан здоров’я.

Такі традиційні засоби набули популярності по всьому світу, і їх позитивну дію підтвердили наукові дослідження.

Це якраз стосується й засобу з імбиру, часнику та меду, про який ми хочемо розповісти сьогодні. Таке поєднання натуральних інгредієнтів чудово лікує різноманітні поширені захворювання.

Що він лікує?

У цьому потужному натуральному засобі поєднані лікувальні властивості імбиру, часнику та меду з іншими інгредієнтами, як-от яблучним оцтом.

Усі перераховані вище продукти володіють протизапальними й антиоксидантними властивостями, які можуть допомогти вилікувати такі захворювання або запобігти їх появі: артрит, астма, підвищений тиск крові, підвищений рівень холестерину, гази та розлади шлунка, головні болі, проблеми з кровообігом та інші проблеми з серцем, геморой, проблеми зі шкірою, зокрема акне, зубний біль, ожиріння, виразка шлунка.

Завдяки високій харчовій цінності це поєднання також вважають еліксиром для продовження життя, адже він захищає організм від багатьох поширених шкідливих чинників, які можуть спричинити значно серйозніші проблеми зі здоров’ям.

В одному відомому медичному журналі професор Ган Лен Цао опублікував дослідження, під час якого він давав цей засіб пацієнтам після періоду голодування, і вже менше, ніж через тиждень,підвищений тиск крові значно знижувався, як і рівень холестерину.

Італійський дієтолог Еміліо Стефан стверджує, що це дослідження, без сумніву, показало “магію” часнику, меду та яблучного оцту.

Усі інгредієнти цього рецепту досліджували окремо, щоб зрозуміти, як поживні властивості кожного допомагають лікувати певні розлади, наприклад, біль в суглобах, спричинений артритом.

 

Дослідження підтвердили, що всі вони знімають запалення в організмі, що є однією з основних причин певних захворювань або хронічних розладів.

Як приготувати цей натуральний засіб? 

Цей рецепт дуже легкий і швидкий у приготуванні, а всі його складники можна придбати в місцевому продовольчому магазині або магазині з травами.

Інгредієнти

½ склянки лимонного соку (125 мл),

½ склянки імбирного соку (125 мл),

25 зубчиків часнику,

1 склянка яблучного оцту (250 мл),

1 склянка чистого бджолиного меду (340 г).

Приготування

Змішайте в мисці лимонний сік із соком імбиру. Розімніть 25 зубчиків часнику, а потім додайте його в блендер разом із соками. Збивайте до однорідної текстури. Додайте склянку яблучного оцту та склянку меду. Перелийте суміш у скляну банку та зберігайте її в холодильнику протягом щонайменше п’яти днів перед вживанням.

Дозування

Приймати цей профілактичний засіб рекомендують так: додайте дві столові ложки засобу в склянку теплої води або соку та перемішайте. Можна пити до двох разів на день, але один із них обов’язково повинен бути ввечері, десь через годину після вечері.

8 поширених захворювань, які лікує цей засіб

Вугрі або прищі: нанесіть трохи суміші на проблемну зону за допомогою ватного диску.

Артрит: приймайте засіб один раз уранці і другий – перед сном.

Астма: пийте чайну ложку нерозбавленого засобу натщесерце перед сніданком.

Рак: для профілактики цього захворювання подвойте рекомендовану кількість часнику та пийте по дві чайні ложки засобу тричі на день.

Підвищений тиск крові: потрібно трохи змінити рецепт: склянки води (250 мл), 18 зубчиків часнику, 2 столові ложки яблучного оцту (30 мл), 3 столові ложки меду (75 г).

Приготуйте суміш за вказаним рецептом, а потім поставте її на маленький вогонь на півгодини. Дайте охолонути та пийте по три столові ложки на день.

Підвищений холестерин: розчиніть столову ложку суміші в склянці води та пийте перед кожним прийомом їжі, тричі на день.

Хвороби серця: приготуйте засіб за рецептом для підвищеного тиску крові та пийте по півсклянки суміші три рази на день.

Гази або розлади шлунку: розчиніть дві столові ложки засобу в склянці води та нагрійте до звичної температури чаю або кави. Пийте його при перших проявах проблеми.

Перед використанням засобу порадьтеся з лікарем.

 

Джерело:
До списку новин