загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рік собаки 2018: як зустрічати? Правильна зустріч Нового року

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Після двох років владарювання вогняної стихії правити на Землі буде Жовтий Земляний Собак, тому запанує спокій і врівноваженість. Рік цієї тварини принесе благополуччя кожній людині, розуміння у сімейних відносинах і успіх у всіх сферах життя. Багатьом цікаво, як потрібно зустрічати 2018 рік – рік Собаки, щоб не образити його і заслужити прихильність. Незалежно від того, який бюджет виділено на святкування Нового року або де ви хочете провести свято, варто прислухатися до порад астрологів. Це допоможе заручитися підтримкою Собаки на наступний рік.

Як зустрічати 2018 рік Собаки: рекомендації астрологів

Згідно з китайським календарем, 2018 рік пройде під заступництвом Жовтого Земляного Собаки. Ця тварина принесе людям мир і добро. У сім'ях запанує розуміння і любов. Самотні можуть знайти свою другу половинку. Всіх чекає благополуччя і успіх в особистому житті, роботі та інших сферах життя.

У рік Собаки світ відкритий для подорожей. Відданість і працьовитість цієї тварини дозволяють досягти великих висот. Щоб рік приніс благополуччя, при зустрічі Нового 2018 року слід дотримуватися певних рекомендацій.

Зустрічайте Новий рік у великій і галасливій компанії. Собака не любить самотності, тому не сумуйте самі в будинку в новорічну ніч. Влаштовуйте веселі вечірки з друзями або вирушайте до когось в гості.

Чудовим рішенням стане святкування в колі близьких і рідних людей. Пес обожнює бути поряд з людьми, які дорогі його серцю.

У новорічну ніч веселіться від душі. Влаштуватися зручніше біля телевізора – погана ідея. Влаштовуйте різні ігри та конкурси, танцюйте і смійтеся. Головне – не дайте тузі і смутку проникнути в будинок.

Неважливо, де ви вирішили зустрічати Новий рік, головне, щоб вам було весело, а навколо були люди. Собака – смілива і рішуча тварина, тому новорічна ніч гарно підходить для втілення сміливих ідей, наприклад, мандрівки.

Що одягнути і які кольори в пошані?

Щоб догодити Господареві 2018 року, при виборі вбрання необхідно віддавати перевагу: жовтому кольору, який приносить радість і тепло, допомагає позбутися стресів і депресії, символізує романтичну любов і ніжність. Коричневого кольору, всі відтінки якого принесуть вам добробут і успіх.

Доречними також будуть помаранчевий, золотий, бежевий, попелястий.

А ось від яскравих червоних відтінків, а також леопардового забарвлення варто відмовитися, так як вони можуть дратувати Собаку. Необхідно вибирати стильний, але стриманий одяг, оскільки Господар року не любить екстравагантність. Це можуть бути і сукні в підлогу, і брючні костюми. Чоловікам також варто відмовитися від чорних і сірих костюмів і підшукати одяг у жовто-коричневій гамі.

Що подати на стіл?

Якщо ви хочете привернути увагу Жовтого Земляного Собаки, необхідно подумати не тільки про те, як зустріти 2018 рік, а й що подати на стіл. Пси вважаються невибагливими до їжі тваринами, але люблять м'ясо. Обов'язково приготуйте кілька нескладних м'ясних страв. Пам'ятайте, що Собака полюбляє рухатися, тому від холодцю та інших важких страв варто відмовитися.

Господар року відрізняється економністю та раціональністю, тому не вітає дорогих вишуканих страв. На стіл можна подати:

М'ясні страви – котлети, відбивні, м'ясо по-французьки і так далі.

М'ясо на кістці – курячі ніжки, свинячі або баранячі ребра.

Різні салати, в тому числі традиційний Олів'є.

Фрукти і свіжі овочі.

Натуральні соки.

Випічку і десерти – печиво у вигляді собачок або цукрових кісточок.

Обов'язково на столі повинні бути мандарини і апельсини. Також можна поставити ананас і банани.

 

Джерело:
До списку новин