загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

5 речей, які варто запланувати на 2018 рік

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З приходом Нового року багато хто з нас ставить собі якісь цілі: почати бігати зранку, перестати поглинати нездорову їжу чи частіше телефонувати друзям. Але будьмо чесними: мало хто з нас реально виконує задумане.

За різними науковими даними, від 88 до 92% людей не виконували плани, які вони собі поставили перед Новим роком.

Як не втрапити у це критичне число, радить психолог Емі Морін, пише Psychology Today.

Ставте собі нову ціль щомісяця

Замість великої цілі на весь рік зосередьтесь на кожному місяці. Ставте мету, яку ви повинні досягти лише за цей проміжок часу. Можливо, січень – це чудовий місяць для вас ходити в спортзал тричі на тиждень.

Якщо хочете, можете також створити 12-місячний календар, де ви розплануєте ціль на кожен місяць. Ключ до успіху – обирати досяжну чітку мету. Наприклад, замість "Я краще розпоряджатимуся грошима цього місяця" напишіть "Я заощаджу 1000 гривень цього місяця".

Стежте за своїми здоровими звичками

Намагайтеся відстежувати вибір, який робите щодня: скільки займаєтесь вправами, що їсте, обираєте ліфт чи сходи тощо. Ввечері записуйте три здорові звички, яких ви дотрималися цього дня.

Коли матимете візуальне підтвердження своїх досягнень – навіть маленьких на кшталт з'їсти салат замість бургера – це мотивуватиме до здорового способу життя.

Створіть свою мантру

Замість того, щоб вирішити "Я у 2018 заощаджуватиму", створіть власну мантру.

Наприклад: "Купуй лише те, що потрібно". А потім намагайтесь виконувати цю мандру без жодних жорстких правил. Нагадуйте її, коли йдете за покупками.

Мантра може дати більше відчуття впевненості і позитиву, ніж велика ціль. Зрештою, ціль ви досягнете або ні, а мантра згодом стане способом вашого життя.

Щотижня проводьте експерименти

Замість того, щоб мучити себе, що вам потрібно зробити і від чого відмовитися, зробіть 2018 роком веселих експериментів. Щотижня проводьте власні маленькі експерименти, щоб протестувати свої різні звички, кинути собі виклик і спробувати щось нове.

Одного тижня ви можете вирішити поговорити щодня з 5 незнайомцями –  щоб просто поглянути, що буде. Другого – гуляти щоранку перед роботою. Все, що завгодно, що ви хотіли спробувати, але не наважувались. Не бійтесь! Якщо ви підійдете до експериментів відкрито і щиро, побачите, як покращиться настрій, і, ймовірно, знайдуться нові друзі.

Створіть список бажань

Запишіть усе, що ви б хотіли зробити наступного року. Немає різниці, чи це "записатися на курси кулінарії" чи "політати на повітряній кулі".

Маленькі бажання розбийте на 52 тижні у році і виконуйте по одному. Масштабніші бажання розбийте на 12 місяців – 1 ціль на місяць.

Бажання і план їх реалізації можуть покращити ваш настрій і самопочуття. А це призведе до кращої продуктивності. З часом ви можете помітити зміни у собі: прагнення до здорового способу життя, заощадження коштів, більша доброта до інших.

Всі фото – Depositphotos

Джерело:
До списку новин