загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Бюджет Пенсійного фонду в реальному вимірі зменшується - експерт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Навіть якщо ми збільшуємо бюджет пенсійного фонду, то в реальному вимірі, якщо просто подивитися на цифри, бюджет пенсійного фонду зменшується.

Про це на телеканалі ZIK заявив директор Фонду Блейзера Олег Устенко.

«Навіть якщо ми збільшуємо бюджет пенсійного фонду, то в реальному вимірі, якщо просто подивитися на цифри, бюджет пенсійного фонду зменшується. Що це означає: якщо ви подивитися на цифру бюджету за 2017 рік, то не забувайте, що рівень нашої інфляції був на рівні 14 відсотків, але закладений урядом рівень інфляції на 2018 рік – 9 відсотків»,– зазначив експерт.

Разом з тим, Олег Устенко додав, що за дослідженнями Фонду Блейзера, інфляція у 2018 році становитиме від 12 до 15 відсотків.

«Це колосальний виклик. Це означає, що населення не збагачується, а залишається на попередньому рівні. І тут постають нові виклики для української політики та й для держави загалом на 2018 рік і на найближчі роки», – наголосив гість програми.

Директор Фонду Блейзера зауважив, що тут постає важливе питання: Яким чином розподіляються доходи всередині держави?

«Адже 5-6 сімей, які контролюють економіку тої, чи іншої країни, які акумулюють лише на себе всю частину економічного розвитку, які багатішають, а інші залишаються на тому ж рівні, то це не вихід із ситуації. Тому саме пенсійна реформа та пенсії, це саме та частина, яка доповнює індекс щастя, який, на жаль, у нашої країни дуже низький» – підсумував Олег Устенко. 

 

 

Джерело:
До списку новин