загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Буковинець вирощує екзотичні кокоси та ананаси у власній теплиці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Буковинець Іван Галіп у власні теплиці у Кам’янці на Глибоччині вирощує екзотичні фрукти, такі як банани, мандарини, кокоси та ананаси.

В теплиці милують око бананові дерева: трьохметровий тропікан, карликові, супер-карликові, оксамитові, всього сім сортів. А ще кілька видів лимонів,мандаринів, апельсинів, кін-кан. Тут і кавове дерево,ківі, ананаси, лаврове та суничне дерево, папайя(динне дерево).

Всього в теплиці чотири відділення: субтропічне, тропічне, квіткове в якому понад 30 сортів квітів. В четвертому – троянди, понад 10 видів. Милують око лимони, вагою понад кілограм, жовтогарячі мандарини, а з листя визирає дозріваючий кокосовий горіх.

- Тут потрібен постійний, ретельний догляд і багато знань, каже Іван Георгійович. Деякі рослини потребують поливу по кілька разів на день, підживлюю тільки органікою і до кожного виду потрібен особливий індивідуальний догляд, а ще сталий температурний режим і вологість. Оце замовив в Китаї необхідну електронну апаратуру, яка буде регулювати ці параметри, - каже Іван Георгійович, пише Букінфо.

На полицях сотні горшечків з россадою, а на землі в великих відрах розсада бананів, лимонів та інших екзотів. Іван Георгійович до весни має намір відкрити невеличкий магазин- кіоск по продажу розсади, бо великі кошти і працю вклав для здійснення своїх мрій. Лимони мандарини та інші екзоти адаптовані до місцевих кліматичних умов. Їх при вмілому догляді можна вирощувати в кімнаті, а літом виносити на подвір’я.

Джерело:
До списку новин