загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Розенко: Спробуємо запропонувати механізм, який "підтягне" пенсії людям з великим стажем роботи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Часто люди, пропрацювали більше 30 років, але отримували малу зарплату, а отже отримали і малі пенсії.

Про таке в ексклюзивному інтерв'ю "5 каналу" розповів віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

"Питання, яке потребує, безумовно, врегулювання, це питання тих людей, які, скажімо так, не отримали достатнього осучаснення в процесі проведення пенсійної реформи, яка відбулася  в жовтні 2017 року. В першу чергу мене хвилюють ті люди, які мають величезний страховий стаж – 35-40-45 років, – які працювали, не з їхньої вини, на мізерних зарплатах свого часу. Треба чітко розуміти, що пенсія людини залежить від її стажу роботи і їхньої заробітної плати. І тому очевидно, що коли заробітна плата була маленька і людина отримала маленьку надбавку, це зрозуміло. І це начебто справедливо, а з іншого боку ми розуміємо, що людина, яка пропрацювала 40 років, має право на більші виплати", – сказав Розенко.

Він наголосив: "Щодо цього питання є відповідне доручення і ми спробуємо протягом найближчого часу запропонувати механізм, який "підтягне" і цих людей також". 

Дивіться повне відео інтерв'ю з Павлом Розенком:

 

Джерело:
До списку новин