загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Світлана Дружиніна розповіла, як залишатися здоровою в 82 роки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Як виявилося, жінка регулярно загартовується босоніж на снігу. 

Радянська і російська актриса Світлана Дружиніна розповіла, як залишатися здоровою навіть у 82 роки, передає Ukr.Media. Як виявилося, жінка регулярно загартовується босоніж на снігу.

За словами відомого режисера, якщо людина хоче бути здоровим, то необхідно постійно загартовуватися. Відповідний пост вона опублікувала на своєму Instagram-акаунті. Багато передплатники дуже здивувалися такій заяві з боку вже зрілої жінки. Фолловери Дружиніної пишаються нею і пишуть багато схвальних коментарів. Громадяни висловлюють захоплення не тільки її фізичному здоров'ю, але і її творчій кар'єрі. Люди вважають, що саме такі жінки є успіхом у культурі.

Сама ж Дружиніна розповіла, що в момент, коли була зроблена фотографія, на вулиці була мінусова температура. Незважаючи на цей фактор, вона все одно зняла взуття і стала на сніг, щоб в черговий раз загартуватися.

Джерело:
До списку новин