загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Торт-безе з волоськими горіхами та шоколадом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Торт-безе з волоськими горіхами, вершками та шоколадом - ідеальний рецепт святкових тортів. Торт - делікатний і пухнастий, і всі інгредієнти поєднуються ідеально.

Складові:

безе:
6 білків (близько 180 г)
250 г дрібного цукру
150 г мелених волоських горіхів
1 столова ложка какао
3 столові ложки крохмалю (близько 50 г)
дрібка солі.

крем:
400 мл вершків 30%
250 г сиру маскарпоне
30 г темного шоколаду
50 г мелених волоських горіхів
2-3 столові ложки цукрової пудри за смаком
1 столова ложка ванільного цукру

Приготування

Безе: помістити охолоджені білки в миску, додати дрібку солі, потім поступово збиваючи їх, додати цукор і ванільний цукор (по 1 столовій ложці, весь час збиваючи). Як тільки білки стануть густими і блискучии, додати в них крохмаль, какао і мелені горіхи - змішати міксером (тільки до поєднання інгредієнтів) на самій повільній швидкості.

Помістити папір для випічки на дно форми, намалювати чотири рівних кола (діаметром близько 20 см), потім акуратно розподілити безе в ці кола, акуратно розрівняти.

Помістити безе в попередньо розігріту духовку при 140 ° C і випікати з конвекцією протягом приблизно 40-50 хвилин до тих пір, поки безе не підрум'яниться. Потім вимкнути духовку і залишити безе в духовці повністю охолонути.

Крем: Збити охолоджені вершки до м'яких піків, потім додати сир маскарпоне і цукрову пудру, акуратно змішати. Додати нарізаний шоколад і горіхи і обережно перемішати (переважно ложкою).

Розподілити приготований крем на чотири коржа, потім скласти їх один на одного.

Торт-безе прикрасити волоськими горіхами і розтопленим шоколадом.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин