загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Жителі Луганська розповіли про те, чи підвищували їм пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Журналісти "Радіо Свобода" запитали у жителів окупованого Луганська про те, чи підвищували їм пенсії.

Одна з респонденток розповіла, що їй тільки переоформили українську пенсію. Також вона додала, що в Луганську живуть "за російськими законами", а тому вона вважає, що у неї повинна бути мінімальна хоча б така ж пенсія, як українська.

Чоловік зазначив, що пенсію отримує його дружина, а бюджет у них спільний. До грошей він відноситься не прискіпливо.

Місцева жителька заявила, що в 2017 році її пенсія збільшилася на 5%. Вона додала, що так як вона живе з чоловіком, двох пенсій ще вистачає. На її думку, одній людині важко прожити на ці гроші.

Мешканка Луганська розповіла, що у грудні їй підвищили пенсію і раніше трохи підвищували. Спочатку її пенсія була 2,5 тис. рублів (близько 1248 грн), потім 2,7 тис. рублів (близько 1347 грн), а тепер 2,9 тис. рублів (близько 1447 грн).

Ще одна респондентка зазначила, що пенсію підвищили на 230 рублів (близько 115 грн). На її думку, ціни на продукти, ліки та комунальні платежі дуже високі.

 

Джерело:
До списку новин