загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Законопроект про перерахунок пенсій військовим повинні прийняти в лютому, - Гройсман

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Гройсман заявив, що пенсії будуть перераховані за січень.

Законопроект про перерахунок пенсій військовим повинен бути прийнятий в лютому 2018 року. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засідання Кабінету міністрів, яке транслювалося на українських телеканалах.

"Давайте закруглятися в обговоренні, визначенні законопроекту, направляємо його в парламент", – підкреслив глава уряду та додав, що зараз документ на розгляді Ради національної безпеки й оборони.

"Ми вже не зможемо в січні прийняти у Верховній Раді законопроект про пенсії військовослужбовцям. Ми повинні зробити це в лютому. Але всі повинні бути готові, щоб пенсії були перераховані за січень. Щоб люди були впевнені, що вже в січні прийдуть доплати. Ми це забезпечимо ", - сказав він.

Нагадаємо, 15 грудня Гройсман заявив, що законопроект про осучаснення пенсій військовим знаходиться в Раді національної безпеки і оборони.

"Наступна ініціатива, яку ми внесли - зараз вона вже є в РНБО і буде розглядатися президентом - це питання про осучаснення пенсій військовим пенсіонерам", - розповів Гройсман.

Джерело:
До списку новин