загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін підвищив розміри соцвиплат переселенцям

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Соціальні виплати зросли для всіх без винятку родин внутрішньо переміщених осіб.

Кабінет міністрів України підвищив розміри щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО) на покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг. Відповідне рішення було прийнято в середу, 17 січня, на засіданні Кабміну.

"Це вже другий документ, який передбачає збільшення розміру відповідних виплат в рамках бюджетних асигнувань, які були передбачені Міністерством соціальної політики", – повідомив голова Міністерства соціальної політики Андрій Рева.

Міністр зазначив, що з 1 січня 2018 рік збільшується розмір грошової допомоги родинам, які отримують пенсії, в складі яких є діти. Так, на кожну дитину розмір допомоги збільшено з 884 грн до 1000 грн на місяць.

Крім того, для всіх родин переселенців без винятку передбачено збільшення загальної суми грошової допомоги з 2400 грн до 3000 грн на місяць, а також до 5000 грн для багатодітних родин.

 

Рева також повідомив, що в Мінсоцполітики готується законопроект про спрощення доступу переселенців до отримання субсидій. За його словами, документ передбачає можливість призначати субсидію переселенцям "на підставі декларування всіх членів родини, яким необхідна субсидія – тобто, без реєстрації та договору оренди житлового приміщення".

Нагадаємо, за даними Мінсоцполітики, всього в Україні зараз зареєстровано 1 млн 492 тис. 100 переселенців, або 1 млн 219 тис. 2 родини з Донбасу і Криму.

 

Джерело:
До списку новин