загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Найстарша модель України: приголомшлива історія 70-річної жінки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Популярність до українки прийшла після того, як онук опублікував її фото в соцмережі. В свої 70 років Галина Герасимова - мама двох дочок, бабуся чотирьох онуків та  офіційно перша найстарша модель України. Свою кар’єру вона почала лише 1,5 роки тому, а зараз вже не уявляє свого життя без постійних зйомок. Вона проти уколів краси і показує жіночу вроду такою яка є.

Приголомшлива історія жінки - в сюжеті "Сніданку з 1+1". 

Онук Іліан сфотографував бабусю на одному зі свят та виклав фото в Instagram. Зображення випадково помітила кастинг-менеджер відомого журналу й одразу ж запропонувала Галині прийти на знімання. 

Майже все своє життя Галина Герасимова присвятила дітям та чоловікові-військовому. Через його професію родина постійно переїжджала з місця на місце. Згодом зупинилися у Києві, тут Галина довго була аспірантом у Науково-дослідницькому інституті. Уявити, що колись стане відомою моделлю, було для неї фантастикою. 

День дебютного знімання Галина пам`ятає з першої до останньої хвилини. Після нього пішли нові проекти, телевізійні ефіри, інтерв'ю. Галина навіть стала рекордсменкою книги рекордів України як найстарша модель.

Галина щодня доводить – бути прекрасною можливо у будь-якому віці. 

 

Відео можна переглянути тут:

Джерело:
До списку новин