загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Музика, що лунає з дерева

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

“Музичне дерево” – таку незвичну назву дали місцеві жителі зрізаній тополі, що знаходиться у гідропарку міста Здолбунів у Рівненській області. А звучить вона завдяки 79-річному Володимиру Артюхову, який грає музичні твори на баяні, сидячи прямо у розщелині дерева. Володимир Петрович народився у місті Гянджа, Азербайджан.

Після армії переїхав до Здолбунова, як він висловився, у якості “комсомольця-добровольця” для розбудови міста. Працював баяністом у Будику культури, та потім, так склалися життєві обставини, що він змушений був переїхати до Нової Мощаниці. Двадцять п’ять років баяніст порався по господарству, зовсім забувши про свій музичний інструмент. Та ось скоро йому виповнюється 79 років, і він вирішв, що вже час розпочати жити для свого задоволення та займатися улюбленою справою

Володимир Петрович приходить на своє постійне місце, до стовбура зрізаної тополі, і грає музичні твори, які попередньо вивчає вдома. Він кожного дня по 3-4 години присвячує грі на баяні. Чоловік це робить не заради грошової винагороди – найкращою подякою для музиканта будуть оплески.

Відео можна переглянути тут:

Фото Віталія Шевчука

 

 

Джерело:
До списку новин