загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Із 3 млн українців з великим стажем і маленькою пенсією 2,5 млн - це жінки, - Рева

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Із 3 млн українців, які мають великий стаж роботи, але маленьку пенсію, 2,5 млн - це жінки. Це результат несправедливої радянської пенсійної системи. Сьогодні уряд відпрацьовує механізм щодо вирішення такої несправедливості.

Про це сказав міністр соціальної політики Андрій Рева.

"Якби соціально-економічна дійсність була справедливою, у всіх була б справедлива пенсія. Але справедливості в Радянському Союзі не було. Людина могла працювати 40 років, але з маленьким заробітком. Як наслідок, у неї пенсія виходила невелика. Нянька в дитячому саду, колгоспники, санітарка в лікарні - у них великий стаж і маленький заробіток. Таких людей виявилося понад 3 мільйонів. До речі, з приводу рівності: з цих 3 млн дискримінованих людей 2,5 млн - це жінки.

Ця проблема, яку на другому етапі потрібно буде обов'язково вирішити. Ми зараз відпрацьовуємо механізм, як вирівняти ситуацію і несправедливість, яка щодо них виникла, не тому що ми погані. А тому що час був такий, в який вони працювали, і справедливості за великим рахунком не було", - сказав він.

 

Джерело:
До списку новин