загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені: до 2035 року люди подовжать життя, але додадуть хвороб

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За твердженням дослідників Університету Ньюкасла, до 2035 року тривалість життя людей зросте на 3,6 року для чоловіків і 2,9 року - для жінок. 

Зазначається також, що чисельність літніх людей, які будуть страждати від чотирьох захворювань, подвоїться.

Більш поширеними до цього періоду стануть такі захворювання, як рак, діабет, слабоумство і депресія. Це пояснюється тим, що вони будуть активніше розвиватися в наступні роки.

За словами вчених, які займаються проблемами старіння, кожен третій з хворих страждатиме слабоумством, депресією чи іншою формою когнітивних порушень.

Вони передбачають, що протягом наступних 20 років масово збільшиться число людей з різними захворюваннями. У медицині це відомо під формулюванням «множинна захворюваність».

Так, збільшення числа людей пенсійного віку з діагнозом раку збільшиться на 179,4%, пацієнтів з діабетом і артритом – на 118%.

У людей, старше 85 років, крім недоумства і депресії, інші хвороби також подвояться, кажуть дослідники.

Множинна захворюваність збільшує ймовірність госпіталізації і більш тривалого лікування, а також більш високий рівень реадмісії. Ці фактори можуть викликати кризу національних систем охорони здоров'я, вважають вчені.

Експерти також зробили прогноз щодо іншої вікової групи – від 65 до 74 років. В майбутньому люди цього віку будуть страждати від двох або трьох захворювань. Це більше, ніж раніше. Вчені пов'язують це з високим поширенням ожиріння і фізичної бездіяльністі, які є факторами ризику для багатьох захворювань.

 

Джерело:
До списку новин