загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

76-річна бабуся щодня проходить 24 кілометри, відвозячи онука на візку до школи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ши Юйінг, 76-річна жителька Китаю, щодня проходить 24 кілометри, відвозячи 9-річного онука на інвалідному візку до школи та забираючи його. 

Бабуся – єдина опікунка хлопчика, йдеться на The Daily Mail. "Я возитиму його доти, поки у мене вистачить сил", – розповіла жінка.

Її 9-річний онук Хаовен має дитячий церебральний параліч (ДЦП), який вражає мозок і не дає координувати рухи. Хлопчик сам не може ходити й потребує цілодобового догляду. ДЦП йому діагностували у 2-річному віці, коли батьки звернулися до лікаря, тому що дитина не могла ходити.

Батьки Хаовена розлучилися, коли йому було 4 роки, тому що влізли у борги через потребу лікувати сина й постійно не знаходили спільної мови.

Його тато зараз працює в іншому місті, щоб мати можливість фінансово підтримувати сина. Мама хлопчика вийшла заміж удруге й має тепер свою сім’ю.

Дитина залишилася на опіку бабусі, яка спершу використовувала велосипед, аби відвозити хлопчика.

Минулого року місцеві управлінці подарували дитині інвалідний візок, тож тепер бабуся возить онука до школи і забирає його.

Ши Юйінг не скаржиться на те, що 76-річному віці їй доводиться проходити такі великі відстані. Вона розповідає, що попри нездатність ходити, її онук – дуже розумний хлопчик, йому добре вдається математика.

Бабуся також шукає для Хаовена хорошу школу для людей з інвалідністю, сподіваючись, що там йому зможуть дати більше, ніж у звичайному навчальному закладі.

 

 
Джерело:
До списку новин