загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Що приготувати на вихідні? 3 рецепти для італійського вікенду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Настали вихідні, і ви знову ламаєте голову над тим, що приготувати? Пропонуємо 3 страви, за які ваша сім’я вам стовідсотково подякує. Що не скуштуй в Італії, – все смачно! Саме тому пропонуємо вам цими вихідними спробувати три оригінальні та прості страви. Їх легко готувати та приємно куштувати.

Закуска: пікантні грінки під помідорною шубкою

Інгредієнти: 

4-5 скибочок хліба;

1 зубчик часнику;

сіль за смаком;

мелений чорний перець за смаком;

4 середні помідори;

зелений базилік 1 пучок чи декілька грам сухого орегано;

оливкова олія.

Як приготувати:

1. Хліб нарізати скибочками завтовшки 1 см і обсмажити на грилі чи сковороді з мінімальною кількістю олії, з обох сторін. Якщо хочете, аби закуска була легшою, підсушіть хліб у газовій печі.

2. Часник, помідори порізати. Додати базилік чи орегано. Посолити і поперчити. Залити декількома ложечками оливкової олії. Розмішати та залишити на 5-10 хвилин, аби помідори пустили сік.

3. На холодні грінки покласти готову помідорну шубку.

Основна страва: звичайні спагеті чи паста карбонара?

Інгредієнти:

На 2 порції вам знадобиться:

250 г спагеті;

75 г бекон або суха ковбаса;

50 г твердий сир типу пармезану;

2 яйця;

1 ст. ложка оливкової олії;

1 зубчик часнику;

сіль та перець за смаком.

Як приготувати:

1. Закип'ятіть воду, додайте столову ложку солі, покладіть спагеті. Вода повинна бути солоною. Варіть, як вказано на упаковці. Краще, якщо паста вийде «аль денте», тобто злегка недоварена.

2. Бекон чи ковбаску наріжте кубиками, покришіть часник. Поставте велику сковороду на середній вогонь, додайте оливкового масла, бекон і обсмажуйте протягом 3-5 хвилин. За цей час з м’яса витопиться жир, а ковбаска підрум'яниться. За 1-2 хвилини покладіть часник. Коли бекон підсмажиться, зніміть сковорідку з плити і, щоб він не охолов, закрийте кришкою.

3. Натріть сир на дрібній тертці. Розбийте яйця, висипте сир, поперчіть і перемішайте.

4. Відкиньте пасту на друшляк, зберігши стакан «бульйону». Потім перекладіть в сковорідку з беконом і перемішайте кухонними щипцями. Якщо ви змішували на плиті, переставте сковороду на кухонний стіл. Додайте яєчно-сирну пасту. Все потрібно робити швидко, щоб яєчна маса перетворилася в соус і покрила спагеті. Якщо соус густий, додайте кілька столових ложок води зі спагетті і знову перемішайте.

Приготувавши, подавайте до столу. Карбонара їсться гарячою.

Десерт: Легкий та оригінальний Сабайон

Інгредієнти:

4 жовтки;

120 г цукру;

100 мл ігристого білого вина.

Як приготувати:

Заздалегідь поставте на середній вогонь каструлю з водою (для водяної бані). Холодні жовтки добре збийте з цукром, поки вони не побіліють і не спіниться. Акуратно, щоб піна не розпалася, додавайте вино.

Поставте ємність з жовтками на водяну баню і варіть, постійно збиваючи не доводячи до кипіння. Стежте, щоб вода під мискою також не закипіла. Як тільки він почне загусати, знімайте з вогню. Слідкуйте, щоб структура крему була однорідною.

Розлийте десерт в стакани, прикрасьте ягодами (традиційно прикрашають інжиром). Подають десерт як в гарячому, так і холодному вигляді.

Джерело:
До списку новин