загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

E-послуги – пенсіонерам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

«Кожна літня людина обере такий вид документа, який буде зручним саме для неї».

— Чи обов’язково отримувати саме електронну картку так званим новим пенсіонерам, тобто тим, хто ще не на заслуженому відпочинку, але збирається найближчим часом, чи вони також поки що матимуть вибір?

— Кожна літня людина обере такий вид документа, який буде зручним саме для неї. І немає значення, перебуває вона вже на пенсії чи поки що лише збирається її оформлювати.

Порядок передбачає, що пенсіонер самостійно приймає рішення, за якою  формою йому отримати пенсійне посвідчення, тобто все залежить виключно від бажання людини. Якщо зручним визнає для себе паперовий варіант посвідченням, то обере та отримає саме його.  Якщо ж людина бажає долучитися до нових і зручних технологій, повноцінно й без перешкод використовувати всі електронні сервіси Пенсійного фонду чи інших органів влади, за потреби будь-де підтвердити статус пенсіонера, то зробить вибір на користь саме електронного пенсійного посвідчення.

 

Джерело:
До списку новин