загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Прикарпатті приручили козулю: з'явилася зворушлива історія

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Жителі прикарпатського села приручили козулю, яка тепер ні на крок не відходить від своїх господарів, але до чужинців ставиться насторожено.

"Ось тут вона у нас живе, їсть сіно, яке хоче, лягає, де хоче", – показала господиня тварини.

За її словами, козулю знайшли в лісі дев'ять місяців тому: "У травичці вона лежала, ми думали, що вона померла".

"Я запитувала чоловіка, чому вони не знайшли маму і не залишили, а чоловік каже:" Іванка, напевно, у козулі було два сильних дитинчати, з нею відігнали, а третє, слабеньке, залишили. Воно б здохло, не здатне було йти за мамою", – розповіла Іванна Романюк.

Тим часом, до нового житла козуля, яку назвали Бембі, звикла не відразу.

"До клітки поклали, сіна дали, хотіли молока дати, вона не їла, і ще так пікала", – зізналася донька господині Аліна, додавши, що вигодувала косулю домашня коза.

При цьому господарі стверджують, що саме тварина від цього спочатку була не в захваті. Але тепер косуля – зовсім домашня, а улюблені ласощі у неї – льодяники на паличці.

"Вона з нами скрізь ходить: в ліс, на ставок, на город, на поле. Куди ми – вона з нами всюди, вона ніде від нас не йде", – зізналася Вероніка Романюк.

При цьому найкращим другом для Бембі став песик Топік. Собака з козулею – не розлий вода, а ось гостей лісова тварина любить не дуже і ставиться до них з упередженням і до себе підпускає не всіх, але повертатися до лісу не хоче, хоча, за словами господарів, вони козулю не тримають.

Відео можна переглянути тут:

 

Джерело:
До списку новин