загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Торт "Вулик"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пропонуємо приготувати чудовий торт, який порадує навіть найвибагливішого ласуна! Торт "Вулик"  - це смачний горіховий бісквіт у поєднанні з вершково-медовим кремом.

Інгредієнти для бісквіта:

8 яєць, жовтки відокремити від білків

150 г цукрової пудри

150 г борошна

200 г мелених волоських горіхів (або інші горіхи)

1/2 чайної ложки пекарського порошку

щіпка солі

Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури.

У середній мисці змішати мелені горіхи, просіяне борошно і розпушувач.

У чаші міксера збити білок з дрібкою солі до жорстких піків. Поступово ложка за ложкою, додати цукрову пудру, збиваючи постійно. Повинна вийти блискуча гладка піна. Додати акуратно попередньо збиті вінчиком яєчні жовтки і перемішати. З'єднати яєчну масу з сухими інгредієнтами. Акуратно змішати лопаткою  круговими рухами.

Ви можете зробити торт будь-якої форми. Для надання торту куполоподібної форми автор використовує 2 форми для випічки: роз'ємну круглу діаметром 21 см і у вигляді кулі (м'ячі) по верхньому діаметру кромки 21 см. Форму круглу застелити пергаментом. а кулю змастити маслом і присипати борошном, надлишки струсити. Тісто розподілити порівну між формами і випікати при температурі 170 ° С протягом приблизно 40 хвилин або довше, до так званої сухої палички. Дати трохи охолонути у формах, потім витягти і повністю остудити на решітці. Остигнули бісквіти розрізати: круглий на 2 коржі, кулю - на 3.

 

Медове просочення:

4 столові ложки меду

4 столові ложки окропу

Змішати інгредієнти в склянці, Якщо мед твердий, попередньо розтопити його. Розмішати до однорідності і долити гарячої води до повного склянки.

Вершково-медовий крем:

750 мл вершків 36%

500 г сиру

жовтий барвник (за бажанням, опціонально)

терта цедра 1 лимона

7 столових ложок рідкого меду

Вершки і сир повинні бути охолодженими.

У чашу міксера помістити вершки, сир і опціонально трохи жовтого барвника. Збити до отримання консистенції густої сметани. Додати рідкий мед, лимонну цедру і коротко перемішати, щоб об'єднати. Якщо не вистачає солодкого в кремі - додайте трохи більше меду.

збірка:

Починати збирати зі коржа найбільшого діаметра (просочити трохи сиропом і покрити кремом), переходячи до меншого і таким чином формуючи вулик. Зверху торт покрити кремом. Прикрасити за бажанням. На фото торт прикрашений бджілками з марципанової маси, крила - пластівці мигдалю. Трохи крему автор змішала з коричневим барвником і зробила розводи, імітуючи вулик.

Приємного чаювання!

Джерело:
До списку новин