загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Не побивайтесь: Гройсман і Супрун придумали, як підтримати українців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

МОЗ планує створити національну гарячу лінію емоційної підтримки. Таким чином чиновники хочуть домогтися скорочення числа суїцидів в Україні.

ФАКТ. За офіційними даними, Україна входить до числа країн світу з найвищим показником самогубств. Ідея гарячої лінії не нова – подібні служби успішно працюють у багатьох країнах. Так, в Австралії організація LifelineAustralia проводить понад мільйон телефонних консультацій на рік.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ? Гарячі лінії працюють цілодобово і без вихідних. Дзвінки безкоштовні. Психологи гарантують анонімність і максимальне співчуття до клієнта. Персонал проходить посилене навчання.

ПЕРСПЕКТИВИ. Терміни реалізації подібного проекту в Україні поки не називаються. “Учасники… розробляють оперативний план і співпрацюють з міжнародними донорськими організаціями щодо можливих форм підтримки”, – зазначає прес-служба Кабміну.

СТАТИСТИКА. Рівень суїцидів в Україні становить 22 випадки на 100 тисяч жителів на рік. Це менше, ніж у багатьох країнах Західної Європи, але на порядок більше, ніж в Азії і Латинській Америці. Типовий самогубець – чоловік у віці 50-60 років, що проживає в сільській місцевості. У великих містах рівень самогубств у 3-4 рази нижче, ніж у селах.

 

Джерело:
До списку новин