загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Водянка: Зайва рідина в організмі і способи її виведення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Водянка (асцит) - це накопичення серозної рідини (прозора білкова рідина, виділювана серозними оболонками, які вистилають внутрішні порожнини тіла людини: черевній і грудній, плеврі й т.ін.Причиною утворення водянки є порушення співвідношень механічних та інших процесів, які регулюють проходження через мембрану рідини із крові в тканину. Накопичення набрякової рідини в порожнинах тіла внаслідок порушення крово- і лімфообігу виникає в разі загального застою венозної крові через розлади діяльності серця й за місцевого її застою, а також лімфи від здавлювання судин пухлиною, рубцями, за цирозу печінки, патологічної зміни стінок кровоносних судин і складу крові (водянка за голодування, анемії, хвороб нирок і т.п.). Лікувати водянку потрібно обережно, виходячи з основного захворювання, яке спричинило її. У разі великого скупчення рідини вдаються до операцій, хоча відомо, що хворий на водянку може витримати тільки дві операції, третя майже завжди закінчується летальним результатом.

ОСТЕРІГАЙТЕСЯ ЗАРАЗИТИСЯ ВІД ЗВІРІВ ЕХІНОКОКОМ

Одна з головних причин виникнення водянки - зараження людини ехінококом від собак, лисиць, вовків або песців. У свою чергу, ехінококові пухирі в організм цих тварин потрапляють під час поїдання ними печінки худоби, зараженої ехінококом. Десятки й сотні пухирів паразита містять отруйну рідину й голівки ехінокока. В організмі тварини кожна голівка розвивається в дорослого стьожкового гельмінта. Потім уже тварина починає розсіювати яйця ехінокока в навколишньому середовищі. У людини ехінококові пухирі найчастіше зосереджуються в печінці, легенях або в головному мозку, вражаючи інші тканини й органи. Величина пухира може бути різною, а вага рідини, накопиченої в ньому, - сягати 15 кг. Ехінококовий міхур здавлює прилеглі тканини, змінюючи їхні функції й порушуючи кровообіг, а речовини, що містяться в рідині міхура, в разі всмоктування в кров спричинюють загальне пригнічення функцій усіх систем організму, що призводить до його виснаження й навіть до смерті. Усередині оболонки міхура міститься безліч голівок паразита. Під впливом зовнішньої травми міхур може лопнути, і весь його вміст виллється в навколишній простір, а яйця, що виділилися з міхура, засіють сусідні тканини й органи, утворюючи в такий спосіб безліч нових міхурів. Розрив міхура дуже ускладнює стан хворого на водянку й часто може мати смертельний наслідок. Ехінококовий міхур може утворитися й у голові. Тому нерідко це призводить до помилкового діагнозу. Так, іноді після потрапляння хворого до психлікарні з діагнозом шизофренія у нього згодом виявляють усередині голови ехінококовий міхур.

ЯБЛУКА, ЦИБУЛЯ, ЧАСНИК, СПЕЦІЇ ДОПОМОЖУТЬ ОЧИСТИТИ ОРГАНІЗМ ВІД ПАРАЗИТІВ

Перше, чого потрібно домогтися від хворого на водянку на початковому етапі лікування, - це впевненості в тому, що лікування принесе йому користь. Потрібно, щоб він вірив лікареві або травникові. За будь-якого захворювання існує трикутник: той, хто лікує, хвороба та хворий. І якщо хворий прийняв сторону лікаря - видужання йому забезпечене, та якщо ж він став на бік хвороби, то йому не допоможуть ніякі ліки. Отже, вселивши хворому впевненість у видужанні, можна братися за основне лікування. Спочатку потрібно провести повне очищення організму від ехінококів. Ось три аспекти такого очищення: 1. Паразитів треба нейтралізувати або ослабити - так, щоб вони відкріпилися від свого місцезнаходження в організмі. 2. Мертвих і ослаблених гельмінтів і вироблені ними токсини потрібно повністю вивести з організму. 3. Очищені від паразитів органи й системи потім треба зміцнити, приймаючи поживні речовини й мікроелементи. Комплексне поєднання фітопрепаратів і натуральних добавок дає можливість розв’язати всі три аспекти, забезпечивши організм поживною підтримкою та зміцнивши його. У міру дії цих препаратів в організмі почнуть відбуватися зміни, і внаслідок цього може виникнути відчуття дискомфорту. Це спричинене тим, що паразити, захищаючись від ворожого їм середовища, починають виділяти токсини. Крім того, хворому організмові довгий час доводиться компенсувати збиток, завданий паразитами, споживати підвищену кількість поживних речовин і виробляти антипаразитарні ферменти, тому швидка зміна на користь вашого організму може позначитися на самопочутті. Шістдесятиденна програма очищення дає можливість повністю позбутися паразитів і позбутися зайвих кілограмів. Під час дегельмінтизації рекомендується скоротити вживання жирів, цукру й кофеїну, відмовитися від уживання молока, м’яса, копчень і збільшити споживання кислотних продуктів, таких як яблука, цибуля, часник, перець, томати, овочі й спеції.

ЛІКУВАЛЬНІ НАСТОЇ ТА СОКИ

Упоратися з водянкою й внутрішніми набряками допомагає насіння льону. Для цього заливають 1 ст. л. насіння 0, 75 л води, доводять до кипіння й кип’ятять ще 40 хв на водяній бані. Настоюють 3 години. Приймають по 0,5 склянки 5 разів на день у теплому вигляді. Курс лікування - 3 тижні. Вивести з організму рідину цілком здатен такий цілющий настій. Змішати взяті в рівних частинах порошки листя подорожника, кропиви дводомної й мучниці, траву звіробою й плоди шипшини та глоду. 2 ст. л. суміші залити 0,5 л холодної води, настояти ніч. Ранком довести до кипіння, прокип’ятити ще 40 хв на водяній бані. Приймати по 1/3 склянки тричі на день. Дуже гарний лікувальний ефект має рецепт із використанням такої диво-рослини, як домашня петрушка. Треба взяти 0,5 кг коріння петрушки. Залити 1 л молока. Випарювати в духовці до половини початкового об’єму молока. Давати хворому по 1/4 склянки щогодини. Виводить із організму рідину й прийом лікувального настою з листя полину й агави, якщо їх змішати в рівних частинах, потім 1 ст. л. залити 0,5 л окропу, настояти 2 години. Пити по 1/3 склянки тричі на день до їди. Відомий стародавній засіб – суміш кашки хріну з лимонним соком. Завдяки потужній сечогінній дії вона добре знімає набряклість. Ще більше підсилиться ефект лікування, якщо прийом соку лимона доповнювати прийомом соку цибулі. Його треба приймати натще по 3 ст. л. Для його приготування звечора засипають тонкі скибочки цибулі цукром, а ранком видушують із цибулі сік та відразу випивають.

ПОРОШОК ІЗ КАВУНА ЛІКУЄ НЕФРИТ ІЗ НАБРЯКАМИ

Наприкінці літа й восени допоможе впоратися з водянкою кавун. Потрібно взяти кавун із зеленою шкіркою та зрізати з нього верхівку. Вийняти ложкою всю м’якоть і викинути її. У ємність, яка утворилася, помістити 120 г ядерець кісточок абрикоса й 250 г очищеного й промитого часнику. Закрити отвір обрізаною частиною й обмастити кавун з усіх боків густим глиняним розчином. Після цього винести його на вулицю й висушити глину на сонці. Потім кавун треба обкласти з усіх боків дровами й обпалити. Коли дрова згорять, глину оббити, а те, що залишиться від кавуна й вмісту, перетворити на порошок. Зберігати його в герметично закритому посуді. Приймати по 1,5 г порошку ранком натще й увечері перед сном. У такий спосіб лікуються водянка, нефрит із набряками та хвороби селезінки. Простішим виглядає лікування кавуновими шкірками, якщо приготувати з них такий настій. Висушити шкірки, перетерти на порошок. А потім 3 ст. л. порошку залити 0, 5 л окропу. Настояти в термосі ніч. Пити по пів склянки тричі на день до їди.

СУП ВІД УСІХ ВИДІВ ВОДЯНКИ

А ось таким рецептом здавна лікували водянку різної етіології. Треба промити свинячий шлунок, потім залити його в емальованій каструлі водою, всипати 150 г ячмінної січки, попередньо загорнувши в марлю, і кинути 3 ст. л. коричневого цукру (неочищений цукор, який містить такі мікроелементи, як калій, кальцій, залізо й мідь). Довести все до кипіння й варити годину на малому вогні. Після цього шлунок витягти, відвар процідити й розділити його на 2 рівні частини. З’їсти шлунок за два заходи, запиваючи готовим відваром. Лікуванню значно сприяє фруктово-овочева дієта. Потрібно протягом 2 місяців регулярно включати в раціон у сирому вигляді різні види капусти, баклажани, лимони зі шкіркою, пастернак, яблука. Також слід регулярно пити, чергуючи, чаї з іван-чаю та плодів шипшини.

Джерело:
До списку новин