загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зросла кількість ліків, які можна отримати безкоштовно за державною програмою

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Із цього місяця Міністерство охорони здоров’я України збільшило перелік препаратів, як пацієнти можуть отримати в аптеках безкоштовно чи з невеликою доплатою в рамках державної програми.

Як повідомляє сайт МОЗ, перлік розширений наказом відомства від 5 лютого 2018 року № 177.

«Оновлений реєстр також був доповнений ще 2 діючими речовинами для лікування серцево-судинних захворювань та діабету ІІ типу — Лозартан (11 препаратів) та Глібенкламід (3 препарати). Загалом у програмі 23 діючі речовини.

У порівнянні з попереднім переліком у новому реєстрі стало на 24 позиції більше для пацієнтів, які хворіють на серцево-судинні захворювання, на 14 – для діабету ІІ типу, на 3 – для лікування бронхіальної астми», — йдеться у повідомленні Міністерства охорони здоров’я України.

Про збільшення переліку безоплатних для пацієнтів медикаментів повідомив на своїй сторінці у Фейсбук і Прем’єр-міністр України.

«47 препаратів з оновленого переліку можна отримати в аптеці безкоштовно за рецептом лікаря. Їх вартість повністю компенсує держава. До програми включені препарати 48 виробників: 30 іноземних та 18 українських», — написав Володимир Гройсман.

Розвиток програми «Доступні ліки» зображено в графіці.

 

Джерело:
До списку новин