загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Водійка львівського трамвая веде мегапопулярний відеоблог про робочі будні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
В об’єктив камери  Лідії Филипчук потрапляють веселі та неординарні пасажири, водії-порушники і навіть домашні улюбленці. Жінка викладає «впольованих» нею героїв у власний блог на YouTube.
 
Доволі неординарну ідею фіксувати щоденно життя і ділитися своїми враженнями з іншими пані Лідія розпочала після того, як друзі подарували їй фотоапарат.
 
Згодом водійка придбала смартфон. І наразі користується лише ним. 
 
«Зареєструвалася в соціальних мережах, в YouTube створила свій канал, і останні три-чотири роки регулярно викладаю туди побачене. Я вже й забула, що в мене десь до 2 тисяч публікацій», — зазначила блогерка.
 
Лідія Филипчук мріє про щонайменше сто тисяч підписників на ютубі. Задля них навіть навчилася накладати музику на відео. Але в майбутньо­му планує створити щось на кшталт кіно «Депо». 
 
Водій маршруту №2 уже стала справжньою зіркою серед колег, вони активно підтримують її ініціативу, зазначаючи, що Лідія, окрім порушників, знімає також архітектурну довершеність Львова, мальовничі вулички і природу, а зважаючи на те, що потік туристів величезний, подiбнi відео можуть стати багатьом у нагоді.
 
Особливою популярністю блогерка користується серед автомобілістів, адже до її об’єктива потрапляє кожен, хто перешкоджає руху трамвая номер два.
 
Таким чином пересічна робота через призму фотокамери перетворюється на справжнісінький детектив із доволі цікавими сюжетними лініями
Джерело:
До списку новин