загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева узаконив "стару схему" розкрадання бюджету псевдоветеранами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відтепер кошти з бюджету розподілятимуться залежно від пропозицій робочої групи Служби у справах ветеранів і учасників АТО.

Кабінет міністрів ухвалив зміни до постанови, за якою ветеранські громадські організації будуть фінансуватися за "старою схемою". Про це один з ініціаторів переходу до конкурсної основи фінансування ветеранів Віталій Кузьменко написав на Facebook.

Відповідно до змін до постанови, за його словами, кошти з бюджету розподілятимуться залежно від пропозицій робочої групи Служби у справах ветеранів і учасників АТО.

Водночас Кузьменко зазначив, що проект постанови, яка повністю реанімує "стару схему", з’явився менш як за тиждень через непрофільний фінансовий департамент Мінсоцполітики.

"Майже півроку йшла робота в Міністерство соціальної політики України над змінами до постанов, щоб ці кошти розподілялись через конкурс за принципом змагальності. Щоб і реальні ветерани, і реальні люди з інвалідністю отримали послуги і допомогу, а не черговий деребан грошей.

Міністер Рева одноосібно перекреслив всю цю роботу. Він подав альтернативний проект змін до постанови, який зберігає діючу систему – тобто 100 млн грн віддадуть тим самим організаціям, які весь час їх отримували".

"Зміни до неї не погоджувала громадська рада при Мінсоцполітики, тобто вони не проходила стандартну процедуру.  За декілька днів  її повністю погодили в Мінсоцполітики і в Кабміні.  Цього ніяк не сталося би без лобіювання з боку міністра соцполітики Андрія Реви”, – резюмував один з ініціаторів переходу до конкурсної основи фінансування ветеранів.

 

 

Джерело:
До списку новин