загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Прожитковий мінімум в Україні зросте: Розенко озвучив деталі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Від підвищення прожиткового мінімуму залежать соціальні виплати.

Віце-прем’єр Павло Розенко повідомив, що на українців чекає підвищення прожиткового мінімуму.

До Держбюджету закладено зростання прожиткового мінімуму, це наша “програма мінімум”, уточнив Розенко. За його словами, зростання очікується на рівні 10-12 відсотків. Від прожиткового мінімуму залежить близько вісімдесяти видів соцвиплат, уточнив віце-прем’єр.

Зростуть в поточному році і зарплати. Розенко нагадав, що у минулому році влада пішла на серйозний крок, підвищивши одномоментно “мінімалку” (більш ніж удвічі).

У 2018 році прийнято рішення піти далі, і підняти мінімальну зарплату з 1 січня ще на 17 відсотків. Крім того, на чверть підвищені зарплати вчителів, а проведення медичної реформи дозволить підняти зарплати лікарів, додав віце-прем’єр.

Як раніше писала “Народна Правда”, бюджет на 2018 рік фахівці називають торгуванням та домовленостями, оскільки він містить численні правки, пролобійовані політиками та іншими впливовими гравцями у своїх інтересах. Однак, життя пересічних громадян країни навряд поліпшиться.

Нагадаємо, що підвищення прожиткового мінімуму із 1 грудня 2017 року вплинуло на інші соціальні виплати. Мінімальна пенсія із інвалідності складатиме 1452 гривні. Державна допомога молодим мамам зросте до 440,5 грн щомісяця. Однак, для мільйонів пенсіонерів за віком досі не проведено індексації виплат. 

 

Джерело:
До списку новин