загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тарифний геноцид: українцями знову пожертвують заради МВФ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Поки що українці можуть спати спокійно.

До кінця нинішнього опалювального сезону вартість газу для населення піднімати не будуть. Однак не все так добре. Блакитне паливо може подорожчати восени і досить відчутно.

Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

"У цей опалювальний сезон ціни на газ підвищуватися не будуть. Ми зараз перебуваємо в діалозі з МВФ, регулювання цінового питання - одна з вимог МВФ. Я говорю про дві речі - повинен бути справедливий підхід, а з іншого боку цей підхід повинен забезпечити соціальний захист українців", - зазначив глава уряду.

 Раніше повідомляли про те, що ціна на газ для українців вже з 1 квітня може зрости на 62%. Такі цифри вказує підготовлений Мінфіном аналіз проекту фінансового плану "Нафтогазу". Також у документі зазначається, що з 1 жовтня цього року слід очікувати здорожчання блакитного палива аж на 73% порівняно з сьогоднішньою вартістю.

Нині при закупівельній ціні на рівні 4 942 гривень тариф на газ становить 6 957,9 гривень за один кубометр.

Дивіться, як економити на опаленні взмку: 

 

Джерело:
До списку новин