загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як старіють різні знаки зодіаку?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Гороскоп може багато розповісти про людину. І якщо це буде не повністю правдою, частина правильних позицій там точно знайдеться! Не варто нехтувати такими підказками, тим більше що вони можуть розповісти, як старіють знаки зодіаку.

Овен

Овни ніколи не відповідають своєму віку. Душею вони вічно молоді, і в 60 років у них енергії, як у 25-річних.  Оптимізм, позитивний настрій в житті і бажання перебувати виключно серед людей набагато молодших, допомагають Овнам ніколи не сходити з дистанції і якомога довше залишатися бадьорими і веселими. Старість - це не про Овнів! 

Тілець

Представники цього знакау зодіаку проживуть довге життя, тому що мають чудову витривалістю. Вперті Тельці з роками стануть ще нестерпнішими. До того ж вони схильні до зайвої ваги.

Близнюки

Розбираючись, як старіють знаки зодіаку, варто звернути увагу і на Близнюків, так як саме вони, незважаючи на свій вік, увесь час будуть досягати поставлених цілей. Відпочинок біля каміна в оточенні онуків - не для них. Навіть у зрілому віці Близнюки будуть працювати і просуватися по кар'єрних сходах.

Рак

Раки можуть по-різному зустріти свою старість. Одні назавжди так і залишаться дітьми, інші ж перетворяться на класичних бабусь і дідусів, про яких так мріють онуки. Проте варто пам'ятати, що потрібно поважати сивину Раків, за це вони будуть дуже вдячні.

Лев

Леви залишаться в своєму репертуарі на все життя. З роками вони дещо заспокояться і стануть мудрішими, але бажання бути прикладом для наслідування нікуди не зникне. Тому Лев переверне гори, але зробить все, щоб оточуючі на старості поважали його і його працю.

Діва

Розглядаючи, як старіють знаки зодіаку, потрібно розповісти і про Дів. Це величні представники зодіакального кола, яких в старості хочеться назвати "леді" або "джентльмен". Вони розумні, суворі, але з роками можуть почати негативно ставитися до всього оточуючого. Що ж, і у в характері Дів має бути щось негативне.

Терези

Бажаючи знати, як старіють знаки зодіаку, цього можна не дочекатися від Терезів. Вони ніколи не старіють. Терези настільки доглядають за собою, що в 70 років можуть виглядати на 40. Вони зроблять все для того, щоб так і було. І якщо зовнішність скаже про зворотне, Терези спробують силою слів переконати в цьому оточуючих.

Скорпіон

Характеристика знаків зодіаку свідчить, що Скорпіони на старість стають філософами і мудрецями. Вони хочуть, щоб саме так думали про них оточуючі. Однак упевненість у своїх думках у представників цього знаку іноді може доходити до крайньої точки, коли Скорпіони просто перестають поважати думку оточуючих.

Стрілець

Стрільці не хочуть старіти , тому всіма силами намагаються це довести оточуючим, постійно наражаючись на компліменти. Але, незважаючи на свої бажання, часто вони все ж залишаються привабливими і досить сексуальними до самої старості.

Козеріг

Всі особливості знаків зодіаку вельми цікаві. Виділяються на їх фоні Козероги, які з часом наче стають тільки молодше. Вони народжуються маленькими мудрецями - спокійними і розумними особистостями, а з роками стають веселішими і непосидючими. До старості це вже маленькі діти.

Водолій

Водолії в дитинстві, так само як і Козероги, серйозні і навіть дещо пихаті. З роками у них це минається, але якась частка ексцентричності залишається. У 80 років Водолій може одягнути яскраву спідницю або косуху і відчувати себе просто чудово.

Риби

Риби завжди будуть знаходитися в неспокійному стані душі і тіла, адже старість близько, а так багато справ ще не зроблено. Вони постійно намагатимуться оцінити своє життя, все зважити і оцінити. Часто саме це доводить їх до депресивного стану.

Джерело:
До списку новин