загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пішов з життя видатний український філософ Мирослав Попович

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На 88-му році життя помер директор Інституту філософії Мирослав Попович.

Про це повідомив проректор з науково-педагогічної роботи КНУ ім. Шевченка Володимир Бугров на своїй сторінці в Facebook.

"Страшна і сумна звістка - пішов з життя філософ, мислитель, людина, моральний авторитет Мирослав Володимирович Попович. Це велика втрата для України. Нехай спочиває з миром! Світла пам'ять достойному вчителю!", - написав проректор.

Мирослав Попович - український філософ, академік НАН України, заслужений діяч науки і техніки України, доктор філософських наук, професор, педагог, фахівець в області культурології, логіки і методології науки, історії української культури, директор Інституту філософії ім. Сковороди НАН України, завідувач відділу логіки та методології науки Інституту філософії.

Сумна звістка – сьогодні відійшов у вічність наш директор, вчитель, філософ, громадський діяч, мудра і добра людина – Мирослав Володимирович Попович.

1930 – 2018… Ціла епоха. Майже століття. Червоне століття. Кривавий вік. Катастрофи, війни і голодомори – крізь шквал буремних подій він проніс свій штандарт людяності, любові і свободи. Про ці чесноти він говорив мужньо, тоді, коли за це можна було постраждати. Разом із іншими дисидентами він створив «Ініціативу Першого грудня», яка стала осередком моральних авторитетів нації.

Він є філософом. А філософи – не вмирають, вони назавжди залишаються нашими співрозмовниками у світі ідей. Вічна і світла йому пам'ять!

Джерело:
До списку новин