загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ЄСПЛ дозволив Україні не платити пенсії в зоні АТО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Європейський суд з прав людини погодився з аргументами, що Україна не має можливості виплачувати пенсії на окупованій частині Донбасу.

Європейський суд з прав людини визнав законною відмову України здійснювати соціальні виплати жителям на непідконтрольних територіях Донбасу. Про це у себе в Facebook повідомив заступник міністра юстиції Сергій Пєтухов.

"ЄСПЛ підтвердив, що Україна зробила все можливе для забезпечення соціальними виплатами жителів окупованого Донбасу", - зазначив він.

За його словами, ЄСПЛ встановив, що у зв'язку з триваючим збройним конфліктом на Донбасі уряд України фізично не може платити пенсії на тимчасово неконтрольованій частині країни, і це не є порушенням Конвенції прав людини.

Нагадаємо, в Кабміні вважають, що на окупованій частині Донбасу виплата пенсій можлива лише в тому випадку, якщо в регіоні з'являться миротворці ООН.

 

Джерело:
До списку новин