загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

93-річний Леонід Станіславський їздить на тенісні турніри

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

— На чемпіонатах гравців мого віку немає ні в Європі, ні в США. Це несправедливо, адже доводиться змагатися з людьми, які на декілька років молодші, — говорить 93-річний Леонід Станіславський із Харкова. Має звання найстаршого тенісиста в Україні. Займається спортом більш як 60 років. Про це йдеться на сайті gazeta.ua.

За професією Леонід Стані­славський — інженер-авіаційник. Працював у проектній організації "Союзпроммеханізація". Там потрапив до аматорського клубу з тенісу. З 2015 року їздить на чемпіонати світу для ветеранів. 2016-го в Австрії посів третє місце в групі "85+".

— Завжди грав лише для власного задоволення, — розповідає Леонід Якович по телефону. — На здоров'я не жаліюся. Таблеток майже не п'ю. Однак вік дає своє, і найбільше його відчуваю взимку.

Для підтримки форми влітку плаваю, виїжджаю на море. Взимку катаюся на лижах у парку. На гірських теж умію. Але потрібно, щоб хтось супроводжував. Якщо впаду на схилі, сам не піднімуся.

Тенісом займаюся 1,5 год. тричі на тиждень. Узимку по годині. Буває сил не вистачає.

Дієти не дотримуюся. Люблю домашню кухню — борщ, картоплю з котлетою, олів'є, оселедець під шубою. Завжди вранці їм домашній сир зі сметаною. Додаю чайну ложку лляної олії. Не старіти допомагає постійна розумова активність. Освоїв інтернет. Маю сторінку в "Фейсбуку".

Минулого року Леонід Якович побував на Вімблдоні — Лондонському турнірі з великого тенісу. Запросила тенісистка Еліна Світоліна. Там хотів зіграти з колишньою першою ракеткою світу швейцарцем Роджером Федерером.

— На турнірі був жорсткий регламент. Удалося лише поспілкуватися через перекладача 5 хвилин. Але сфотографувався з багатьма відомим тенісистами, — каже Стані­славський.

Джерело:
До списку новин