загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чи відберуть у частини українців пенсії: в Кабміні дали офіційну відповідь

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чиновники називають брехнею повідомлення у ЗМІ про підготовку масової перевірки пенсіонерів, у результаті якої буде перегляд вже призначених пенсійних виплат, заміна пенсій соціальною допомогою.

Приводом до такого коментаря Міністерства соціальної політики стали повідомлення про те, що нібито на вимогу МВФ Пенсійний Фонд перевірить стаж всіх пенсіонерів, розрахункова пенсія яких менша за мінімальну.

Із заяви Мінсоцполітики: "Дана інформація не відповідає дійсності і є фейковою".

Нагадаємо, що раніше прес-служба КМУ повідомила, що пенсіонери без мінімального стажу отримають соціальну допомогу. Порядок призначень такої допомоги буде діяти в період з 1 січня 2018 року по 31 грудня 2020 року.

Йдеться про непрацюючих українців, які досягли пенсійного віку, але не отримали права на пенсію. При цьому, враховується майновий стан і середньомісячний сукупний дохід громадянина.

Тимчасова допомога перераховується кожні шість місяців з урахуванням змін майнового стану людини і середньомісячного сукупного доходу. 

За пенсійною реформою 2017 року для отримання пенсії в Україні необхідно мінімум 15 років страхового стажу. Зараз при стажі 15 - 25 років на пенсію можна вийти в 63 роки, при стажі менше 15 років - у 65 років. Нормативи будуть збільшуватися на 1 рік кожні 12 місяців до 2028 року. Таким чином, з 2028 роки для виходу на пенсію в 60 років потрібно буде мати 35 років страхового стажу. Люди, які не мають страхового стажу, отримуватимуть соцдопомогу при досягненні 63 років. Крім того, страховий стаж можна докупити. Місяць коштуватиме 1638 грн.

 

Джерело:
До списку новин