загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вишивала в лікарняній палаті: бездомна сирота відкрила виставку в столиці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У центрі Києва відкрилася виставка унікальних вишитих картин, створених Надією Полєвою, художницею з інвалідністю та непростою долею.

Жінка не має власного житла, живе і працює в лікарняній палаті. Після багатьох випробувань та розчарувань, коли, на її думку, ситуація зайшла у глухий кут, прийняла фатальне рішення - покінчити з життям. Після падіння з висоти вижила, однак залишилася інвалідом. Свій порятунок Надія вважає дивом, тому всі її картини присвячені біблійній тематиці.

Все необхідне для створення та оформлення картин Надії дарують небайдужі люди, всю свою невелику пенсію також витрачає на створення картин. "Надя не занепала духом, а знайшла себе у творчості. Вона дуже глибока та мудра людина", - підкреслив Козловський. Вишиває вона по 15 годин на день. На створення одного полотна йде до півроку.

В експозиції представлено 23 роботи, кожну з яких майстриня вишивала від 3 до 6 місяців, повідомляє кореспондент агентства.

"Це вже третя виставка нашого соціального волонтерського проекту "Мій талант тобі, Україно!". Зараз усі намагаються допомагати дітям, і це добре і потрібно, але на дорослих мало хто звертає увагу. Та проблема інвалідності з віком не зникає, тому ми зосередилися на підтримці саме дорослих", - пояснив співзасновник проекту, організатор виставки, журналіст Олександр Козловський.

Подивитися роботи Надії Полєвої можна буде до 25 лютого в приміщенні інформаційної агенції "Укрінформ" по вулиці Б. Хмельницького, 8/16.

 

Джерело:
До списку новин