загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

93-річна бабуся стала моделлю для одягу, який виготовляє її онука

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мабуть, це одна з небагатьох бабусь, яка в такому поважному віці не боїться здаватися екстравагантною.

І хто сказав, що старіти — це завжди обов'язково важко, нудно і прикро? Ця 93-річна весела бабуся ламає всі стереотипи, підкоряючи користувачів Instagram своїми променистими фотографіями, передає Ukr.Media.

Бабуся Еміко — сама незвичайна і життєрадісна модель, що демонструє одяг ручної роботи, який виготовляє її внучка Чинами Морі. Дівчина робить це в традиційній японській техніці ткацтва

— саорі.

"Насправді, у мене немає ніяких правил в роботі, — говорить Морі, — я роблю тільки те, що мені подобається, і вибираю для цього тільки ті кольори і фактури, які хочу. Бабуся проводить дуже багато часу в моїй творчій майстерні і тому логічно, що вона стала самої ідеальною моделлю. Вона найбільш близька і дорога мені людина в цілому світі. Я роблю бабусю щасливою, і це, в свою чергу, робить мене щасливою".

Дивлячись на ці фотографії, неможливо не посміхнутися: мабуть, це одна з небагатьох бабусь, яка в такому поважному віці не боїться здаватися екстравагантної, запальною і неймовірно стильною.

 

Джерело:
До списку новин