загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вартість послуг “Укрпошти” знову зросте

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Укрпошті планують значно підняти тарифи на власні послуги. Це пов’язано із затвердженням тарифною радою при Міністерстві інфраструктури поступового збільшення тарифу Укрпошти на доставку друкованих видань майже на 50 відсотків.

Зростання вартості послуги відбуватиметься у два етапи – у другому півріччі поточного року доставка здорожчає на 24,7 відсотків. Наступне підняття вартості – на 19,2 відсотки, на клієнтів Укрпошти очікує у січні 2019 року.

На думку чиновників, лише після завершення подорожчання вартість послуги відповідатиме собівартості.

Примітно, що підвищення тарифів на передплату друкованих видань не торкнеться жителів Донецької та Луганської областей.

На думку міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, в умовах війни, в тому числі й інформаційної, дуже важливо, щоб українська преса потрапляла до жителів тієї частини Донбаса, яка підконтрольна Україні. Тоді як здорожчання вартості передплати могло б цьому завадити.

«Триває війна, в тому числі й інформаційна. Кожен український голос у Донецькій та Луганській областях є безцінним. Саме тому i Міністерство інфраструктури, і ПАТ «Укрпошта» виступають за те, щоб вартість передплати на українську пресу залишалася без змін для читачів у цих регіонах», — наголосив він.

Нагадаємо, Нацкомісія в сферах зв’язку та інформатизації погодила нові тарифи на поштові послуги – “Укрпошта” підвищила ціни на свої послуги на 16 відсотків в середньому з 1 січня 2018 року.

 

Джерело:
До списку новин