загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Міністерство у справах ветеранів має зайнятися реформою військових пенсій - нардеп

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховна Рада звернулася до Кабінету міністрів щодо створення Міністерства України у справах ветеранів, яке має стати центральним органом виконавчої влади для забезпечення формування та реалізації державної політики у сфері соціального захисту ветеранів війни. За відповідну постанову народні депутати віддали 241 голос.

ВР постановила "з метою створення ефективної системи соціального захисту ветеранів війни" звернутися до уряду з вимогою створити на базі Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Міністерство України у справах ветеранів.

Основним завданням Міністерства у справах ветеранів буде реформа законодавства в частині пенсійного забезпечення військових пенсіонерів. Про це повідомив народний депутат від БПП, секретар комітету з питань національної безпеки і оборони Іван Вінник, передає прес-служба політсили.

“Головним завданням цього Міністерства має стати реформа законодавства в частині пенсійного забезпечення військових пенсіонерів. А зробити це можна у формі законопроекту щодо пенсійного забезпечення військових пенсіонерів”, - сказав він.

Він зауважив, що військові пенсіонери сьогодні отримують нерівну у порівнянні з цивільними пенсію.

"Законодавство, яке регулює це питання, не змінювалось з 1996 року. Якщо новоутворене Міністерство у справах ветеранів дозволить пришвидшити процес реформи військових пенсій, то воно має бути створено. Якщо ж це нове міністерство розглядається лише як майданчик для дискусій і обговорення проблем військових, то таких майданчиків наразі вистачає”, - додав І.Вінник.

 

Джерело:
До списку новин