загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Магнітні бурі у березні 2018 року: Сонце проявить активність

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Прогноз магнітних бур у березні 2018 роки від tochka.net стане в нагоді всім метеозалежним людям.

Виходячи з прогнозу, початок весни не потривожить нас серйозними проявами сонячної активності. Очікується лише кілька незначних магнітних коливань у середині місяця. Проте, сонце може бути непередбачуваним, а тому розслаблятися не варто і слід бути напоготові, щоб магнітні перепади не застали зненацька і не підірвали здоров'я на порозі весни.

Протягом березня 2018 року очікується незначний прояв сонячної активності.

Магнітні коливання можливі 14, 16, 17, 18, 19 числа.

Серйозних магнітних бур у березні не очікується.

Магнітні бурі у березні 2018 року – причина виникнення

Геомагнітні збурення на Землі відбуваються кілька разів на місяць через процеси, що виникають на Сонці, особливо в області темних плям. Під час сонячних спалахів частинки плазми з величезною швидкістю вириваються в космос і, досягаючи нижніх шарів земної атмосфери, викликають бурі на нашій планеті.

Магнітні бурі у березні 2018 року – погане самопочуття

Під час магнітних бур і серйозних геомагнітних коливань чутливі до них люди часто відчувають головний біль, безсоння, порушення роботи серцево-судинної системи, загострення хронічних захворювань, зниження працездатності, занепад сил, зростання адреналіну в крові, стреси і депресії.

Кожна людина має різну реакцію організму на магнітні бурі. Вчені й досі не знайшли точної відповіді на питання, чому сонячна активність здатна сильно впливати на наш організм. Вважається, що причиною поганого самопочуття людини може бути стан її здоров'я на цей момент. Здорові ми чи хворі, в якому стані наш імунітет, страждаємо ми від депресії або інших психічних розладів - всі ці фактори впливають на те, як ми переживемо чергову магнітну бурю.

Вважається, що лише 10% людства дійсно страждає від надмірної сонячної активності, а інші 90 придумують собі симптоми і вірять у них.

Чи так це насправді - вирішувати і перевіряти вам. Ми же можемо порадити, як поводитися під час магнітних бур у березні 2018 року.

Що робити, щоб легше пережити магнітні бурі у березні 2018 року:

обмежте роботу, що вимагає підвищеної уваги і зосередженості, або відклади її на інший час;

намагайтеся уникати стресових ситуацій;

більше відпочивайте і гуляйте на свіжому повітрі;

стежте за своїм артеріальним тиском;

вживайте заспокійливі засоби: валеріану, собачу кропиву, глід, шавлію, заспокійливі чаї;

виконуйте рекомендації свого лікаря і завжди майте при собі необхідні ліки;

харчуйтеся правильно, щоб знизити рівень холестерину в крові. Рекомендується рослинна дієта, вживання натуральних соків, відварів, цикорію, молочна дієта і нежирне м'ясо. Виключите у цей період вживання алкоголю.

Джерело:
До списку новин