загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вік не перешкода: бешкетна бабуся стала зіркою Instagram

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Людині стільки років, на скільки вона себе відчуває.

Хтось у 20-річному віці відчуває себе старим, а хтось і в 70 живіший за всіх живих. Правду кажуть: людині стільки років, на скільки вона себе відчуває. І доказ того – історія британської пенсіонерки Сюзі Грант.

У її житті немає місця для смутку, сірості та нудьги. У своєму Instagram жінка ділиться яскравими світлинами, розповідає б'юті-секрети для дам похилого віку та публікує різні історії.

Сюзі довгий час працювала телеведучою, але як тільки їй виповнилося 50 років, всі ніби перестали її помічати. Вона все життя була кар'єристкою, тому відсутність запрошень у нові проекти стало для неї трагедією.

«Моїм ровесникам добре знайомий цей стан, коли оточуючі раптом починають робити вигляд, що вас не існує».

В один момент жінці страшенно набридла ця ситуація. Їй набридло ставлення до неї і втомлююча нічна робота. Сил миритися з таким становищем вже не було, тому вона покинула Лондон заради курортного міста Брайтон. Сюзі вирішила покинути свої шкідливі звички.

«Моя обідня перерва на роботі цілком могла тривати три години і більше була схожою на алкогольну вечірку. Але після того, як моя мама померла через проблеми з алкоголем і зайвою вагою, я вирішила кардинально змінити життя», - поділилася Сюзі.

Після переїзду пенсіонерка почала працювати над своїм способом життя, харчуванням і захотіла повністю змінити стиль.

«Переїхавши в Брайтон, я взялася за роботу над своїм власним індивідуальним стилем. Тут стільки цікаво одягнених людей старше п'ятдесяти, що волею-неволею замислюєшся про можливості, які дає вік. Бачиш на вулиці якусь даму років сімдесяти і думаєш: "Вау! До чого ж здорово вона виглядає! Як їй це вдається?"», — поділилася вона.

Грант не побоялася звернутися за допомогою до стиліста, яка підібрала їй колірну палітру, розповіла, які відтінки будуть їй до лиця, а які ні. Після цього Сюзі пофарбувалася в рудий колір і стала носити шарф, який прикривав відростаюче коріння волосся.

Як вона тепер заробляє на життя, запитаєте ви. Дуже просто. Грант веде свій блог під назвою «Альтернативне Старіння», щоб надихати людей похилого віку вести активне життя. На сторінках в соціальних мережах британка стала ділитися фотографіями свого яскравого вбрання, розповідями про подорожі, модні поради та рецепти здорового харчування. На сьогоднішній день у Сюзі Грант 11,5 тис. читачів в Instagram та більше 6,5 тис. у Facebook. 

Сюзі вже написала кілька книг про здорове харчування і про те, як стежити за собою в похилому віці. Тепер вона не відчуває себе невидимкою. 

«Давайте разом зустрічати свій вік - здорові, яскраві та дуже помітні!» - Говорить Сюзі. 

Ось блог Сюзи: //www.alternativeageing.net/

 

Джерело:
До списку новин