загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Формула нарахування пенсій не зміниться - Рева

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Формула нарахування пенсій - це дзеркало, яке відбило несправедливість соціально-економічних реалій. Введена формула нарахування пенсій - єдина і змінюватися не буде.

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева в ефірі каналу "112.Україна".

"Коли люди працювали в тих соціально-економічних реаліях, а це практично реаліях колишнього Радянського Союзу, не було соціальної справедливості в їхньому соціальному забезпеченні, тобто в їхніх зарплатах. Люди мають великий стаж і маленькі заробітки. В результаті застосування єдиної формули вони отримали менші підвищення ніж ті, які мали більший заробіток. Але це не значить, що формула погана. Формула - це дзеркало. Воно відобразило соціально-економічні реалії, а вони були несправедливі. Тепер потрібно зробити деякі коригування щодо того, щоб ці люди, які виконали умови пенсійного страхування і мають повний стаж, мали й достойну пенсію. Але підкреслюю, це не означає, що буде змінена формула нарахування пенсій. Вона введена, вона є єдиною, і вона буде і надалі використовуватися для розрахунку пенсій", - заявив Рева, коментуючи розробку Мінсоцполітики  механізму, який дозволить зробити роль стажу вищою за заробітну плату при нарахуванні пенсій.

За словами міністра, для людей, які мають повний страховий стаж, законодавчими змінами, які розробляє Мінсоцполітики, будуть передбачені додаткові соціальні гарантії для того, "щоб їхнє пенсійне забезпечення відповідало їхньому трудовому внеску в загальну справу".

Рева додав, що за дорученням Прем'єр-міністра України зараз Мінсоцполітики розробляє відповідні законодавчі зміни, і "після того, як вони будуть погоджені, вони будуть направлені у Верховну Раду України".

Як повідомлялося, Міністерство соціальної політики працює над розробкою механізму, який дозволить зробити роль стажу вищою за заробітну плату при нарахування пенсій.

За словами міністра соціальної політики, це стосується тих пенсіонерів, які мають чималий стаж роботи, але надбавки до пенсії у жовтні 2017 року вийшли не високими, оскільки отримувана за свою роботу зарплата виявилась невисокою.

 

Джерело:
До списку новин