загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

2 унікальних рецепта зцілення від Віктора Делля

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Самомасаж Віктора Делля, як потужний оздоровчий, омолоджувальний та відновлювальний засіб, устиг завоювати величезну популярність серед користувачів. Про нього неодноразово писали в різних друкованих виданнях та в мережі Інтернет. Віктор Делль — людина, що зуміла перебороти лиху долю — хворобу Бехтєрева, коли костеніє хребет, згодом людину згинає до землі, а її внутрішні органи атрофуються. У медицині цю хворобу вважають невиліковною.

Віктор Делль у боротьбі за своє життя та здоров’я вивчив безліч медичної літератури, сучасної та стародавньої, вітчизняної та зарубіжної і створив систему самомасажу й фітомазь, які допомогли не тільки йому вилікуватися.

Цей масаж сприяє усуненню головного болю й зниженню артеріального тиску, допомагає відновитися після інсульту, поліпшити стан серцево-судинної системи, хребта та інших внутрішніх органів, оздоровити й наповнити силою організм, подовжити життя.. Це легко перевірити, вимірявши тиск перед масажем і після нього.

ТЕХНІКА САМОМАСАЖУ

1. Масаж рук. Його мета — привести руки в енергетичний стан. Зніміть із себе всі прикраси, годинники, шпильки, вимийте руки теплою водою й добре розітріть, розімніть пальці, зап’ястя та передпліччя. Потім потрясіть кистями рук. Для поліпшення ефекту можна змастити руки яблучним оцтом, внутрішнім свинячим жиром, маслиновою олією чи топленим маслом (але не кремом!). Проводити цей масаж треба до появи відчуття тепла й тяжкості в кистях рук. Тільки після цього можна починати другий етап.

2. Масаж голови. Сядьте зручніше на стільці в тихій кімнаті й, заплющивши очі, відволічіться від турбот. Максимально розслабтеся, вільно звісивши голову до грудей. Потім, не поспішаючи й ледь торкаючись, погладьте долонями обличчя, лоб, повіки, голову, шию, поступово притискаючи подушечки пальців до шкіри голови. Пальці при цьому напівзігнуті й трохи розчепірені. Далі коловими рухами за годинниковою стрілкою легко розітріть лоб, скроні, потилицю. І ще раз погладьте обличчя.

Потім усі пальці обох рук прикладіть до чола справа й зліва, на межі волосяного покриву, й повільно протягом 3—4 хвилин просувайте їх до того місця, де в дітей міститься велике тім’ячко, активно масажуючи, розминаючи й рухаючи шкіру на всі боки. Коли пальці зустрінуться, увіткніться усіма подушечками в шкіру верхньої частини голови й активно совайте шкіру вперед-назад 3—4 хвилини.

Опустивши руки, відпочиньте, а потім повторіть цей прийом, завершивши його погладжуванням чола.

Притисніть вказівний, середній і великий пальці обох рук, з’єднані разом, до скронь і подушечками масажуйте їх за годинниковою стрілкою. Приєднавши інші пальці, починайте рух з обох боків від скронь до маківки. Не гладьте шкіру, а розминайте й совайте її, щоб активізувати кровообіг підшкірного шару. Просувайтеся повільно, ніби промацуючи кожен сантиметр. А коли пальці зустрінуться на маківці, гарненько промасажуйте її. Опустивши руки, трохи відпочиньте, прислухаючись до своїх відчуттів.

Потім опустіть голову до грудей, а подушечки пальців (трохи розчепірених та напівзігнутих) притисніть до боків потиличного горбка. І знову знизу вгору «прочісуйте», розминайте й совайте шкіру голови. Якщо на «шляху проходження» зустрічаються вм’ятини чи горбки, їх треба, затримавшись, гарненько помасажувати вказівними чи середніми пальцями вгвинчувальними рухами. Коли пальці зустрілися на маківці, добре розімніть її, а потім перейдіть до масажу потилиці.

Тут, під потиличним горбком, де кріпляться м’язи шиї, симетрично розміщені дві западини. Вони зазвичай болісні під час натискання. А в центрі, під потиличною кісткою, западина більша. Центральну западину потрібно гарненько промасажувати середніми пальцями, а бічні — великими та вказівними.

Потім легкими дотиками погладьте всю голову й обличчя.

Ще раз зробіть легку «прогулянку» по всій голові й дайте рукам відпочинок, під час якого погладьте руки по черзі знизу вгору, від кінчиків пальців до передпліччя, дуже ніжно й дбайливо, не забуваючи при цьому щиро подякувати їм за роботу. Потім покладіть руки вільно на коліна й кілька хвилин посидьте розслабившись.

3. Масаж вух. У вушних раковинах містяться точки, пов’язані з усіма органами, тому, масажуючи їх, можна значно поліпшити своє здоров’я.

Уявіть собі, що ви розтираєте пальцями аркуш паперу чи квіткову пелюстку. Ось такими легкими рухами ви й маєте розтирати краї вушних раковин пальцями, просуваючись повільно зверху вниз — до мочки вуха, а потім від неї вгору до внутрішнього краю й знову до мочки. Коли краї вушної раковини потеплішають, розімніть її серединну частину. Проводьте цей масаж одночасно на обох вухах.

Далі, захопивши мочки вказівними та великими пальцями, кілька разів потягніть їх униз, ніби «доїте», — робіть це доти, доки мочки не стануть червоними й теплими.

Розчепіривши вказівні та середні пальці, зробіть «виделку» й активними рухами вгору-вниз розітріть шкіру за вухом і перед ним.

Далі вказівними пальцями промасажуйте горбки, розташовані за вухами, й поглиблення під ними. Потім вставте вказівні пальці в слухові проходи й масажуйте їх струшувальними рухами, ніби хочете видалити воду.

Після завершення цього прийому пальці залиште в слухових проходах. Починайте з силою тиснути на козелок (горбок перед вушною раковиною), рухаючи його вгору-вперед, до зовнішнього краю ока. Відпустіть його й знову із зусиллям штовхайте вгору-вперед. Натиснули — відпустили, натиснули — відпустили, витрачаючи на такий подвійний рух 1 секунду. І так протягом 5 хвилин. Цей прийом особливо корисний тим, у кого підвищений тиск. Його можна навіть застосовувати як «швидку допомогу» для негайного зниження тиску, що підскочив. Він є також хорошою профілактикою гіпертонії.

Після цієї вправи обов’язково відпочиньте, а потім добре розітріть вушні раковини, потягніть їх убік, вгору й униз, уперед і назад, посмикайте й нарешті активно розітріть долонями. Коли вуха стануть пурпурно-червоними й гарячими, залиште їх у спокої. Мету досягнуто: кров ринула до вух, а це знижує навантаження на судини мозку.

4. Масаж шиї. Він також потрібен для поліпшення мозкового кровообігу. Стискаючи середні та великі пальці, добре розімніть м’язи, розташовані по обидва боки шийного відділу хребта, масажними рухами вгору-вниз по задній частині шиї, до появи теплоти. Тоді ребрами правої та лівої долонь «попиляйте» цю ж ділянку шиї зверху донизу й назад. Потім знову розімніть і знову «попиляйте», і так кілька разів.

Далі переходьте до масажу бічних і передніх відділів шиї. Зробивши «виделку» з великого та вказівного пальців, починайте погладжувати нею шию зверху вниз, захоплюючи сонні артерії, які містяться з боків праворуч і ліворуч. Гладьте по черзі то правою, то лівою рукою тільки в одному напрямку зверху (з-під щелепи) вниз, протягом 2—3 хвилин, діючи обережно, оскільки шийні артерії потребують ніжного поводження. Далі також обережно й спокійно погладжуйте долонями щитоподібну залозу, яка міститься в середній третині передньої частини шиї.

Вставши зі стільця, зімкніть пальці обох рук і ребрами долонь з боку великих пальців різкими, інтенсивними рухами зверху донизу то правою, то лівою рукою масажуйте основу шиї з обох боків. Потім починайте масаж задньої частини шиї по черзі то однією, то іншою долонею, ніби струшуючи з неї щось.

5. Масаж хребта. Стоячи, руки ззаду «в замку». Кісточками пальців масажуйте спину: спочатку коловими рухами розітріть крижі до відчуття тепла, потім, просуваючи «замок», поздовжніми й поперечними рухами розітріть спину.

Розслабтеся, потягніться, глибоко вдихніть, видихніть і ще раз зробіть глибокий вдих.

Ось і все. Масаж завершено.

Знову сядьте на стілець, розслабтеся й погладьте долонями обличчя, лоб, голову, шию, плечі, помасажуйте натруджені руки. Потім прийміть «позу кучера»: ноги зігнуті в колінах, спина розслаблена, тіло нахилене вперед і спирається на зігнуті в ліктях руки, які лежать на колінах, розслаблені кисті звисають між колінами, голова — на рівні серця й теж розслаблено звисає.

Вдихніть глибоко носом, випряміть тулуб і подумки скажіть фразу:

«Я вірю в захисні сили свого організму».

Потім, склавши губи трубочкою, повільно видихніть повітря, вимовляючи подумки:

«Я заспокоююся, я заспокоююся, я заспокоююся».

Повторіть ці фрази тричі. А тепер прислухайтеся до себе. Ви й не помітили, як біль зник. Його більше немає. Отепер можна ненадовго прилягти й відпочити.

Цей масаж є не тільки хорошим лікувальним, а й профілактичним засобом, який передусім запобігає появі хвороб, пов’язаних із порушеннями мозкового кровообігу. Допоможе він і тим, хто швидко стомлюється чи має подолати серйозні навантаження. Адже якщо зранку, ще лежачи в ліжку, проробити цей масаж, то протягом усього дня ви будете енергійними та доброзичливими. Ну, а хворим потрібно виконувати його щодня вранці й на ніч. Можливо, вже через місяць вони відчують поліпшення свого стану.

У чому ж секрет ефективності масажу Делля? Річ у тім, що між шкірою голови та черепом міститься підшкірна клітковина, в якій розміщується розгалужена мережа судин: через сполучні гілки вони пов’язані з судинами головного мозку. Масажуючи шкіру й підшкірну клітковину, ми сприяємо розширенню судин і активізуємо кровообіг у судинах шкіри голови, підшкірній клітковині. А оскільки вони пов’язані з судинами мозку, то ті теж розширюються й кровообіг у них хоча б частково відновлюється та усувається спазм судин.

Якщо ці сеанси масажу Делля проводити регулярно, а також очистити свій організм від шлаків, перейти на природне харчування, відмовитися від шкідливих звичок і вести здоровий спосіб життя, то успіх забезпечено.

ФІТОМАЗЬ ВІКТОРА ДЕЛЛЯ

Віктор Делль склав рецепт, використавши методи омолодження організму, що застосовувалися два-три тисячоліття тому. Цей рецепт він віддав людям:

корінь валеріани (дрібно потовчений) — 60 г, корінь аїру тростинового — 60 г, оман високий (корінь і кореневище) — 60 г, звіробій (трава) — 60 г, м’ята перцева (листя) — 60 г, деревій (трава) — 60 г, глід (квітки) — 60 г, меліса лікарська — 60 г, горобина (плоди) — 60 г, череда трироздільна (трава) — 60 г, чистотіл (трава) — 30 г, подорожник (листя) — 60 г, корінь лопуха — 60 г, гриб березовий (чага) — 120 г, цмин пісковий — 60 г, квасоля (мелена) — 60 г, кукурудза (мелена) — 60 г, овес (мелений) — 60 г.

Цю масу слід ретельно подрібнити й перемішати, розсипати на 1/3 в півлітрові чисті пляшки. Потім додати в них доверху нерафіновану олію. Заповнені пляшки добре закрити корками й поставити в темне місце, щодня збовтуючи вміст.

Два місяці потому суміш із усіх пляшок треба перелити в одну каструлю й нагріти до 60°С, але не вище. Після нагрівання цю суміш знову розлити по пляшках і витримати ще один місяць, щодня збовтуючи.

Коли мине три місяці, виходить витяжка, яку використовують потім для втирання. Її не фільтрують.

Цю мазь використовують тільки для зовнішнього застосування.

Її втирають в окремі частини тіла, тим самим шкіра забезпечується вільною циркуляцією лімфи в усіх клітинах організму: розігріваються руки. Мазь можна втирати в шкіру голови, потилицю, шию, хребет, вуха під час проведення описаного вище масажу.

Процедуру виконують через день. Це забезпечує нормальну діяльність лімфатичного відтоку та прочищає лімфоканали голови. За правильного виконання цієї процедури життя подовжується на 10—15 років.

Застосування в разі стенокардії, атеросклерозу й багатьох інших захворювань старшого віку.

Процедуру саморозігріву голови проводять таким чином: верхню частину голови намазують маззю, масажують 25—40 хвилин. Цю процедуру потрібно виконувати ввечері. Після масажу голову не мити, а просто покрити рушником до ранку. Потім вимити голову милом чи шампунем. Процедуру слід виконати 10 разів — через день. Зробити перерву на 20 днів і процедуру можна знову повторити.

Для лікування остеохондрозу мазь потрібно втирати по всьому хребту, рухи слід виконувати від хребта до ребер. Рухи в ділянці куприка спочатку мають бути за годинниковою стрілкою — кісточками пальців правої руки, а рухи пальцями лівої руки — проти годинникової стрілки.

Саморозігрів за допомогою мазі роблять також у передній частині, щоб у нижні частини тулуба прогнати лімфу. Виконують по черзі обома руками втирання рухами вздовж тіла, потім втирання вниз-угору зі зміщенням справа-наліво, зганяючи в зону паху.

За допомогою цього прийому можна вилікуватися від таких захворювань, як стенокардія, міома чи фіброміома, при цьому відбувається розсмоктування спайок і поліпів. Виконувати процедуру бажано ввечері, тривалістю до 45 хвилин, перед сном. Проводиться лікування за тією ж схемою, що й під час розігріву голови.

Також Віктор Делль щодня, по багато годин, займався гімнастикою до втоми, тренуючи неслухняні суглоби. Зараз Віктор Делль став здоровою людиною, але розтирання й гімнастику не припиняє й донині.

Джерело:
До списку новин