загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Найзворушливіші історії кохання до останнього подиху

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пішли з життя з різницею в 40 хвилин, тримаючись за руки

Тереза ​​і Ісаак Ваткін з Чикаго пожили разом 69 років і померли не просто в один день, а в один час - тримаючись за руки. Дочка пари, Клера Гесклін, розповіла, що її батько тримав за руку вмираючу Терезу останні хвилини свого життя. Рідні розчепили їх пальці лише після його смерті.

Клера Гесклін каже: «Їх любов була така сильна, що вони не змогли жити один без одного».

Померли з різницею в 1,5 години в різних лікарнях

За майже 70 років шлюбу між Артуром і Дороті Хардінг розвинувся телепатичний зв'язок, який дозволив їм померти з різницею в 90 хвилин, хоча вони лежали в різних лікарнях.

Різдво 2018-го стало їх останнім сімейним святом, яке вони зустріли разом. Після - їх роз'єднали. Але навіть на відстані вони могли відчувати один одного, тому Дороті пішла лише тоді, коли її дочка сказала фразу «Тепер ти можеш йти».

Закохалися одне в одного на першому побаченні в день їх 100-річчя

В Англії співробітники, що займаються доглядом за людьми похилого віку, влаштували сліпе побачення парі 100-річних пенсіонерів, у яких життя в очах було більше, ніж у всього персоналу разом взятого. Яке було їх здивування, коли святкова зустріч закінчилася справжнім коханням: тепер Артур Моулт виконує серенади для Флоренс Філіпс і навіть познайомив її зі своїми родичами.

Зробив дружині пропозицію вдруге після 34 років шлюбу

По-справжньому зворушливий момент пропозиції руки і серця судилося пережити 64-річній Лінде Джойс з Окланда, Нова Зеландія, двічі! Вони з Майклом зв'язали себе узами шлюбу 34 роки тому, але через амнезію у чоловіка розвинулася хвороба Альцгеймера і дисфазія. У підсумку Майкл зовсім забув, що одружений, і зробив пропозицію дружині вдруге. Звикла до сюрпризів Лінда підіграла чоловікові: посміхнулася і погодилася. Вона вийшла за чоловіка вдруге, і подружжя урочисто поклялося в коханні повторно.

Зустрілися через 70 років на похоронах

Ірен Ланнінг і Джордж Коффин зустрічалися ще в 17 років, але потім розлучилися. Проживши в різних шлюбах більше 70 років, вони зустрілися знову, будучи овдовілими, коли їм обом було по 89 років, - на похоронах спільного знайомого. З тих пір вони не збираються розлучатися і планують весілля в лютому 2018-го.

 
Джерело:
До списку новин